CYKLING HJÄRTAHJÄRTA

150509_bogesund2

Få saker gör mig så lycklig som att cykla. Det skulle vara att cykla medvind, nerför med syster.

150509_bogesundfika

Mötte upp familjen för en fika i Vaxholm. Gott. Härligt. Och underbart. 

150509_bogesund13

Är nykär i min speedmax sedan jag gjorde en bikefit. Låter corny men det känns som vi är ett igen.

Nå gillar du det här så gillar du nog också

Träna med Lantto – 30 minuter Tabata

30 minuter träning med mig på Spotify. Det är sex stycken Tabata. Det vill säga 8*20 sekunder hårt jobb med 10 sekunder vila mellan. Två övningar i varje tabata – varannan gång övning ett, varannan gång övning två.

Läs mer »

BÄSTA TIPSEN INFÖR IRONMAN KALMAR

Med nio dagar kvar till Ironman Kalmar börjar jag varje dag med att svara på frågor om allt och inget. Jag har kört 23 Ironmandistanser lite här och var i världen men när någon frågar så är Ironman Kalmar den tävling jag rekommenderar till alla om man ska köra en enda i livet. Det finns ingen annan tävling som har så fantastisk publik. Och att få cykla på Öland. Älskar!

Läs mer »

3 reaktioner på ”CYKLING HJÄRTAHJÄRTA

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *