Sök
Stäng denna sökruta.

ÄLSKA FINLAND!


Vet du vad jag älskar med att ha en helt egen blogg? Jo, att få vara envåldshärskare. Kan skriva om feminism ena inlägget för att berätta att jag ÄLSKAR FINLAND i nästa. Mohahaaaaa. Allt jag lärt mig om dans har jag lärt mig från den här videon. Gammal men jag älskar den!

YMCA på finska. Även den gör mig glad. Jobbdagar då jag tycker att svenska språket är svårt att jobba med jämfört med engelska så brukar jag ta ett andetag och tänka på att jag kunde ha jobbat som Art Director på en finsk tidning …

Ps. Jag pratar inte finska men jag förstår och älskar språket. Och landet. Och bastu!

Nå gillar du det här så gillar du nog också

Lantto går till sjöss. Del: 1

Jag bor några hundra meter från havet. Har simmat massor. Har paddlat en hel del. Men jag har aldrig kört båt. Jag har länge sagt att bo här utan båt är som att bo i Norrland utan skoter. Min mentor Göran har lovat lära mig allt jag behöver. Min plan är att lära mig älska havet lika mycket som fjällen. Bli lika säker i en båt som på en skoter. Kunna läsa sjökort lika bra som fjällkartor.

Läs mer »

4 reaktioner på ”ÄLSKA FINLAND!

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *