CYKELBRÄNNA

_DSC0299

Syster och jag är igång med Ö till Ö träningen. Simmar och springer. När vi simmade i måndags så kom hon vid en vändning skrattande upp ur vattnet. HAHAHAAA, du vet hur ful cykelbränna du har på benen va?

Sen sa hon fast du vet ju … egentligen är det bara respekt att ha en sådan.
Vi säger så.

Simpasset i korta drag: Uppvärmning: 200 meter. 2*100 meter. 4*50 meter. 8*25 meter.
Teknik och så avslutade vi med 25+50+75+100 meter. 6 varv med paddlar. Vi körde bara fyra, känns som man inte kan börja nog försiktigt med paddlar. Förra Ö till Ö valde vi att inte ha paddlar. Känns fortfarande som rätt beslut. Då.

Nå gillar du det här så gillar du nog också

Träna med Lantto – 30 minuter Tabata

30 minuter träning med mig på Spotify. Det är sex stycken Tabata. Det vill säga 8*20 sekunder hårt jobb med 10 sekunder vila mellan. Två övningar i varje tabata – varannan gång övning ett, varannan gång övning två.

Läs mer »

BÄSTA TIPSEN INFÖR IRONMAN KALMAR

Med nio dagar kvar till Ironman Kalmar börjar jag varje dag med att svara på frågor om allt och inget. Jag har kört 23 Ironmandistanser lite här och var i världen men när någon frågar så är Ironman Kalmar den tävling jag rekommenderar till alla om man ska köra en enda i livet. Det finns ingen annan tävling som har så fantastisk publik. Och att få cykla på Öland. Älskar!

Läs mer »

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *