NEDRÄKNINGEN

150428_nedrakning0002

Tisdag 18:00. Bakom sporthallen i Åkersberga leker ett gäng barn kull. Min tioåring försvinner snabbt iväg till en stor grupp ungdomar som står och pratar. Det laddas. Det skrattas. Glatt men ibland med en smula ångest också för snart ska det springas … Äldre. Yngre. Barn. Ungdomar. Vuxna. Många, många, många har samlats.

Man väljer sin grupp. Ska jag våga ta den snabba gruppen eller ska jag välja den coola gruppen? Det är en så otroligt bra grej – alla springer på sin nivå. Många är anmälda till Österåkersmilen den 5 juni och det är till den namnet nedräkningen hänvisar till. 

75 minuter senare landar alla på samma plats igen. Mina barn bubblar om hur dom fått orientera i skogen med en plupp på fingret och det var såååå enkelt att hitta med kartan. Och kul. Jag har stumma ben efter att ha försökt hänga med så gott det går längst bak i den snabba gruppen.

Blir så glad över att det anordnas sådant här. Att det finns bra ledare som får mina barn att älska springa i skogen. Och mig att ta ut mig det lilla extra. Jag säger tusen tack. Och ses om en vecka!

Nå gillar du det här så gillar du nog också

Träna med Lantto – 30 minuter Tabata

30 minuter träning med mig på Spotify. Det är sex stycken Tabata. Det vill säga 8*20 sekunder hårt jobb med 10 sekunder vila mellan. Två övningar i varje tabata – varannan gång övning ett, varannan gång övning två.

Läs mer »

BÄSTA TIPSEN INFÖR IRONMAN KALMAR

Med nio dagar kvar till Ironman Kalmar börjar jag varje dag med att svara på frågor om allt och inget. Jag har kört 23 Ironmandistanser lite här och var i världen men när någon frågar så är Ironman Kalmar den tävling jag rekommenderar till alla om man ska köra en enda i livet. Det finns ingen annan tävling som har så fantastisk publik. Och att få cykla på Öland. Älskar!

Läs mer »

2 reaktioner på ”NEDRÄKNINGEN

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *