NEDRÄKNINGEN

150428_nedrakning0002

Tisdag 18:00. Bakom sporthallen i Åkersberga leker ett gäng barn kull. Min tioåring försvinner snabbt iväg till en stor grupp ungdomar som står och pratar. Det laddas. Det skrattas. Glatt men ibland med en smula ångest också för snart ska det springas … Äldre. Yngre. Barn. Ungdomar. Vuxna. Många, många, många har samlats.

Man väljer sin grupp. Ska jag våga ta den snabba gruppen eller ska jag välja den coola gruppen? Det är en så otroligt bra grej – alla springer på sin nivå. Många är anmälda till Österåkersmilen den 5 juni och det är till den namnet nedräkningen hänvisar till. 

75 minuter senare landar alla på samma plats igen. Mina barn bubblar om hur dom fått orientera i skogen med en plupp på fingret och det var såååå enkelt att hitta med kartan. Och kul. Jag har stumma ben efter att ha försökt hänga med så gott det går längst bak i den snabba gruppen.

Blir så glad över att det anordnas sådant här. Att det finns bra ledare som får mina barn att älska springa i skogen. Och mig att ta ut mig det lilla extra. Jag säger tusen tack. Och ses om en vecka!

Nå gillar du det här så gillar du nog också

ISTÄLLET FÖR IRONMAN

Jag gjorde slut med Ironman häromdagen (läs mer här!) och fick flera meddelanden om att triathlon är mycket större än Ironman och

Läs mer »

SKIDA MED UTE 2023

Skida med Ute. 28-30 januari. Instruktörer är Anna Olsson, Johan Olsson, Sanna Peterson Hallberg och jag. Ett riktigt bra längdskidläger med guldkant. Guldkant i

Läs mer »

2 reaktioner på ”NEDRÄKNINGEN

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *