Sök
Stäng denna sökruta.

Idag: Stark Imorgon: snabb

150424_AL0006

Jag älskar att vara stark. Stark som i att jag känner att jag kan göra vad jag vill. Styrketränar minst en gång i veckan även under tävlingssäsong. Fokus på det som gör att jag blir stark och håller i framförallt axlar och knän (som känns lite underdimensionerade på oss människor, eller använder vi bara kroppen fel?)

Idag var det lyxpass med Marie och PT Anna-Lena. Jag ska springa Womens Health halvmarathon imorgon så jag önskade fokus överkropp. Passade bra eftersom Marie också ville fokusera på överkroppen. Hon ska vara i direktsändning imorgon och det är bara hennes överkropp som kommer synas.

Imorgon 11:00 går starten för loppet. Kolla in här! Jag och syster ska vara springande reportrar och köra ett långpass i prattempo.

Nå gillar du det här så gillar du nog också

SPRINGER I PALMA

ÄLSKAR TRÄNINGSRESOR! Alltså: Älskar. Älskar. Älskar! Den här veckan är jag med Springtime och Womens Health i Palma. Jag är ansvarig för

Läs mer »

En reaktion på ”Idag: Stark Imorgon: snabb

  1. Jag har slarvat med styrketräningen denna säsong. Känner att jag tappat bl.a. spänst i löpsteget pga det. Så nu jäddrans blir det ändring. Perfekt tajmning på detta här inlägget – Muscles, get ready!

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *