Sök
Stäng denna sökruta.

SPRINGER I PALMA

IMG_7323

ÄLSKAR TRÄNINGSRESOR! Alltså: Älskar. Älskar. Älskar! Den här veckan är jag med Springtime och Womens Health i Palma. Jag är ansvarig för löpningen så jag … springer mycket.

170319_PALMA20170319_0078

Som om det inte var nog med att jag springer morgon och kväll så tog jag en guidad löptur inne i Palma idag. Bästa sättet att lära känna en stad! Har fått lite koll på allt från kvarter, historia, hur allt hänger ihop till var bästa tapasen (och ölen) finns att hitta. Mer om det när jag har en minut över.

170319_PALMA20170319_0008Löpguiden i Palma hade sköna vingar på skorna.

Ska inte bara springa, håller yoga och föreläsning också. Ser fram emot den här veckan massor. Har en del datorjobb med mig också – men sparar det lite till någon dag med moln.

Nå gillar du det här så gillar du nog också

En reaktion på ”SPRINGER I PALMA

  1. Hei!

    Jeg følger bloggen din nå og da og blir bestandig så inspirert av deg, sterke og tøffe kvinne! Jeg ser du har vært en del på Mallorca og tenkte spørre deg om du har et hotell (eller flere) å anbefale og bo på? Jeg skal antakelig dit i sommer og tar gjerne i mot noen tips, om du har tid! Løpe -og sykkelrundene du har lagt ut bilder av ser jo bare helt herlige ut 😀

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *