Sök
Stäng denna sökruta.

STRIDSVÄRDE

1502_PATACH2030

När vi vandrade i Patagonien lärde vi alla lag vad ordet stridsvärde betyder. På slutet frågade alla varandra “Stridsvärde?” varje dag. Och så skulle man ge ett värde mellan 1 och 10 … (Ska du köra military style ska du ange ett värde mellan 1–5 men jag är ju egentligen inte ens i närheten av militärisk av mig)

150410_sacalobra0037

Någon vecka senare skrattade jag högt när jag vid första guideträffen på Mallorca fick reda på att vi varje dag skulle ha möte i exakt 30 minuter där vi går igenom dagen, och anger vårt stridsvärde.

Även om inte du ska ut i strid så tycker jag du kan fundera på ditt stridsvärde. Vad kan du göra för att höja det till tio?

Nå gillar du det här så gillar du nog också

Träna med Lantto – 30 minuter Tabata

30 minuter träning med mig på Spotify. Det är sex stycken Tabata. Det vill säga 8*20 sekunder hårt jobb med 10 sekunder vila mellan. Två övningar i varje tabata – varannan gång övning ett, varannan gång övning två.

Läs mer »

BÄSTA TIPSEN INFÖR IRONMAN KALMAR

Med nio dagar kvar till Ironman Kalmar börjar jag varje dag med att svara på frågor om allt och inget. Jag har kört 23 Ironmandistanser lite här och var i världen men när någon frågar så är Ironman Kalmar den tävling jag rekommenderar till alla om man ska köra en enda i livet. Det finns ingen annan tävling som har så fantastisk publik. Och att få cykla på Öland. Älskar!

Läs mer »

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *