Sök
Stäng denna sökruta.

BIKEFIT TILL HELGEN!

Bike_trainer_Sofie_Garage_150305_441

Bikefit med Klas JohanssonJag har gjort det en gång förut och den säsongen kände jag mig som ett med min cykel. Trots att jag översatte måtten till min nya cykel så har det inte känts exakt lika bra. Så jag ska ta med min nya tyska älskare och göra en ny i helgen.

Klas är i Stockholm till helgen, och har du inte gjort någon innan – slå honom en signal och kolla om han har tider kvar. Jag skulle säga att det är bättre att få sin cykel anpassad till dig än att köpa nya hjul. Eller ny hjälm. Ofta till och med bättre än att köpa en ny cykel. Och har du det minsta tendens till ont någonstans då är det verkligen inget att vänta på.

Foto: Hans Berggren

Nå gillar du det här så gillar du nog också

Träna med Lantto – 30 minuter Tabata

30 minuter träning med mig på Spotify. Det är sex stycken Tabata. Det vill säga 8*20 sekunder hårt jobb med 10 sekunder vila mellan. Två övningar i varje tabata – varannan gång övning ett, varannan gång övning två.

Läs mer »

BÄSTA TIPSEN INFÖR IRONMAN KALMAR

Med nio dagar kvar till Ironman Kalmar börjar jag varje dag med att svara på frågor om allt och inget. Jag har kört 23 Ironmandistanser lite här och var i världen men när någon frågar så är Ironman Kalmar den tävling jag rekommenderar till alla om man ska köra en enda i livet. Det finns ingen annan tävling som har så fantastisk publik. Och att få cykla på Öland. Älskar!

Läs mer »

En reaktion på ”BIKEFIT TILL HELGEN!

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *