MIN CYKELKOLLEKTION – INSPIRATIONEN

150413_cykelkurbitsinsp0013Jag har länge drömt om att få designa sportkläder och dansade runt hemma när Craft frågade om jag vill göra min egen cykelkollektion. Dom har startat The Craft Factory där företag, föreningar och kompisgäng kan gå in och designa cykelkläder bara man beställer minst fem exemplar.

Min hjärna gick igång och nu är det nära. Tio exklusiva exemplar av Lanttos första cykelkollektion är på väg. Kallar den cykelkurbits. Det är en ren och enkel cykelkollektion. Jag vill att du först tänker Sverige, kurbits och sedan … men vänta nu där är renar, hjortron och ett kugghjul. (Bonus till den som känner igen Lanttos renmärke)150413_cykelkurbitsinsp0019

Snart, snart, snart får du se. Hoppas, hoppas, hoppas du gillar.

Nå gillar du det här så gillar du nog också

3 reaktioner på ”MIN CYKELKOLLEKTION – INSPIRATIONEN

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *