Sök
Stäng denna sökruta.

MIN DAG!

150403_mallorca0050

Jag har det knäppt bra. Cyklar i snitt tio mil om dagen. I torsdags cyklade vi hela bergskedjan och igår en favorittur upp till Cap Formentor. På kvällarna jobbar jag och sedan somnar jag medan jag pluggar in morgondagens tur.

Idag var det min dag. Alltid en bra dag. Jag har fått leva ett år till. Ett år klokare. Ett år snyggare. Ett år snabbare. Ett år äldre. Alltid värt att fira. Tacksam som f*n för att jag får uppleva ännu en födelsedag. Det får inte alla.

Tack livet!

Nå gillar du det här så gillar du nog också

Träna med Lantto – 30 minuter Tabata

30 minuter träning med mig på Spotify. Det är sex stycken Tabata. Det vill säga 8*20 sekunder hårt jobb med 10 sekunder vila mellan. Två övningar i varje tabata – varannan gång övning ett, varannan gång övning två.

Läs mer »

BÄSTA TIPSEN INFÖR IRONMAN KALMAR

Med nio dagar kvar till Ironman Kalmar börjar jag varje dag med att svara på frågor om allt och inget. Jag har kört 23 Ironmandistanser lite här och var i världen men när någon frågar så är Ironman Kalmar den tävling jag rekommenderar till alla om man ska köra en enda i livet. Det finns ingen annan tävling som har så fantastisk publik. Och att få cykla på Öland. Älskar!

Läs mer »

En reaktion på ”MIN DAG!

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *