Sök
Stäng denna sökruta.

LYSSNA PÅ MIG –> SVETTIGPODDEN

IMG_8502

Sjukt stort. Jag är gäst i Svettigpodden. Pratar om livet. Just nu har jag en smula ångest över vad jag har sagt och inte sagt.

Men jag är egentligen inte mycket för att ha ångest. Eller skämmas. Så. Behöver du sällskap till middag – lyssna. Eller lite norrlandsdialekt till ditt långpass – lyssna. Eller kan du bara inte få nog av mig. Lyssna!

Minns att jag fick en fråga om hur man blir en stor och mäktig blogg. Eller bra blogg. Blev lite överrumplad och har funderat lite på det där sedan dess och imorgon kommer mina 10  tips. Jag ska bara cykla 13 mil berg först. Till dess kan du läsa några av mina mest lästa inlägg.

Och du. Kommentera gärna och berätta vad jag egentligen sa. Eller vad du tyckte.

Nå gillar du det här så gillar du nog också

2 reaktioner på ”LYSSNA PÅ MIG –> SVETTIGPODDEN

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *