Sök
Stäng denna sökruta.

LYSSNA PÅ MIG –> SVETTIGPODDEN

IMG_8502

Sjukt stort. Jag är gäst i Svettigpodden. Pratar om livet. Just nu har jag en smula ångest över vad jag har sagt och inte sagt.

Men jag är egentligen inte mycket för att ha ångest. Eller skämmas. Så. Behöver du sällskap till middag – lyssna. Eller lite norrlandsdialekt till ditt långpass – lyssna. Eller kan du bara inte få nog av mig. Lyssna!

Minns att jag fick en fråga om hur man blir en stor och mäktig blogg. Eller bra blogg. Blev lite överrumplad och har funderat lite på det där sedan dess och imorgon kommer mina 10  tips. Jag ska bara cykla 13 mil berg först. Till dess kan du läsa några av mina mest lästa inlägg.

Och du. Kommentera gärna och berätta vad jag egentligen sa. Eller vad du tyckte.

Nå gillar du det här så gillar du nog också

Lantto går till sjöss. Del: 3

Lägga till med båt mellan y-bommar. Att smeka gasreglaget – inte grovhångla. Försiktigt och fint för att hitta känslan för hur mycket man behöver svänga.

Läs mer »

Lantto går till sjöss. Del: 2

Allt du behöver veta för att köra båt. Sjökort. Knopar. Lägga till i naturhamn. Vid vanlig jävla brygga. Och långskepps för att tanka. Möte på sjön. Hur man tar vågor. Öva på exakt hur lite du behöver styra när man vaggar fram i smala sund. Planingsfart. Skarpa svängar. Hur det känns att passera Viking Line. Vågorna. Virvlarna bakom.

Läs mer »

Lantto går till sjöss. Del: 1

Jag bor några hundra meter från havet. Har simmat massor. Har paddlat en hel del. Men jag har aldrig kört båt. Jag har länge sagt att bo här utan båt är som att bo i Norrland utan skoter. Min mentor Göran har lovat lära mig allt jag behöver. Min plan är att lära mig älska havet lika mycket som fjällen. Bli lika säker i en båt som på en skoter. Kunna läsa sjökort lika bra som fjällkartor.

Läs mer »

2 reaktioner på ”LYSSNA PÅ MIG –> SVETTIGPODDEN

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *