Search
Close this search box.

NORRSKEN I STOCKHOLM

150318_norrskenstock0002

Ibland är Facebook bra, som när jag igår såg en uppdatering om att det är norrsken i Stockholm. Tog på mig dunjackan och gick ut. Först trodde jag det var rök och moln på himlen. Gick ner till vår vik där det inte finns lika mycket gatlyktor och där var det. Dom välkända flammorna rörde sig över himlen. Inte som i norr, inte alls som i norr men ändå vackert.

150318_norrskenstock0007

Vid frukost pratade vi om norrsken, solförmörkelse (90% på fredag…) och om vilken planet som är störst. Kollade på den här filmen och som alltid får jag lite sköna rysningar bara av att tänka på hur små vi är. Är rymden oändlig, är vi bara en liten cell i ett större system som är en del av ett ännu större system? Nä nu går jag och tar en kopp kaffe.

Nå gillar du det här så gillar du nog också

BARN BARN BARN

Jag tycker jag lever i nuet men så fyller min dotter plötsligt 18 år och jag undrar var tiden tog vägen. Det

Läs mer »

SKOLAVSLUTNING

Jag blir ta mig tusan blödigare och blödigare för varje skolavslutning. Tidigare fattade jag ingenting när jag såg föräldrar som grät när

Läs mer »

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *