Sök
Stäng denna sökruta.

Stockholms vackraste

150317_sara0024

Sol. En kaffe i handen. Den här tjejen. Och jakten på Stockholms vackraste utsikt. Kunde fortsatt prata (och gå) hur länge som helst. Jag känner egentligen inte Sara men varje gång vi träffas så känner jag att jag vill ha mer Sara i mitt liv.

150317_sara0001

Vet du … var är Stockholms vackraste utsikt egentligen?

Nå gillar du det här så gillar du nog också

Lantto går till sjöss. Del: 2

Allt du behöver veta för att köra båt. Sjökort. Knopar. Lägga till i naturhamn. Vid vanlig jävla brygga. Och långskepps för att tanka. Möte på sjön. Hur man tar vågor. Öva på exakt hur lite du behöver styra när man vaggar fram i smala sund. Planingsfart. Skarpa svängar. Hur det känns att passera Viking Line. Vågorna. Virvlarna bakom.

Läs mer »

Lantto går till sjöss. Del: 1

Jag bor några hundra meter från havet. Har simmat massor. Har paddlat en hel del. Men jag har aldrig kört båt. Jag har länge sagt att bo här utan båt är som att bo i Norrland utan skoter. Min mentor Göran har lovat lära mig allt jag behöver. Min plan är att lära mig älska havet lika mycket som fjällen. Bli lika säker i en båt som på en skoter. Kunna läsa sjökort lika bra som fjällkartor.

Läs mer »

3 reaktioner på ”Stockholms vackraste

 1. Jag älskar utsikter och är stockholmare. För en promenad vinner ju Monteliusvägen i mitt hjärta – men så har jag också många vemodiga tonårspromenader med vänner, hångel med gamla kärlekar och andra viktiga minnen som kommer därifrån. Den utsikten förstärker liksom alla känslor.

  Vackraste barutsikten står Gondolen för tycker jag och träningsutsikten finns på toppen av Hammarbybacken (fast jag saknar lite när jag som barn sprang upp för Hagakullen för att titta på utsikten, men där är det så mycket träd numera).

 2. Nybohovsbacken är schysst under nyår vy över hela stan.
  Långholmen på klipporna.
  Vintervikens klippor.
  Danvikstull.
  Nacka strand.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *