Sök
Stäng denna sökruta.

Stockholms vackraste

150317_sara0024

Sol. En kaffe i handen. Den här tjejen. Och jakten på Stockholms vackraste utsikt. Kunde fortsatt prata (och gå) hur länge som helst. Jag känner egentligen inte Sara men varje gång vi träffas så känner jag att jag vill ha mer Sara i mitt liv.

150317_sara0001

Vet du … var är Stockholms vackraste utsikt egentligen?

Nå gillar du det här så gillar du nog också

Förundranflykter

År 2024 räcker det inte med att tillbringa tid utomhus. Människor längtar efter upplevelser som går utöver vardagen och kommer att söka efter något som vi kan kalla ”förundranflykter”.

Läs mer »

EN SITUATION NÄR ALLT VAR MÖJLIGT

Har du minnen där allt kändes möjligt. Kolsyra bubblar i blodådrorna, livet känns lätt, du är fullständigt närvarande och hög på livet. Jag har ett gäng sparade i min lyckolåda.

Läs mer »

Tack & hej 2023

Tack och hej då 2023. Ett jädra bra år. Men också ett jädra sorgligt år. Kan ärligt säga att jag inte kan minnas ett år jag gråtit så mycket. Sagt farväl till räven, svärfar och goda vänner som gått vidare på tok för tidigt. Och det gör ont. Men det gör också att jag känner livet i mig ännu tydligare.

Läs mer »

3 reaktioner på ”Stockholms vackraste

 1. Jag älskar utsikter och är stockholmare. För en promenad vinner ju Monteliusvägen i mitt hjärta – men så har jag också många vemodiga tonårspromenader med vänner, hångel med gamla kärlekar och andra viktiga minnen som kommer därifrån. Den utsikten förstärker liksom alla känslor.

  Vackraste barutsikten står Gondolen för tycker jag och träningsutsikten finns på toppen av Hammarbybacken (fast jag saknar lite när jag som barn sprang upp för Hagakullen för att titta på utsikten, men där är det så mycket träd numera).

 2. Nybohovsbacken är schysst under nyår vy över hela stan.
  Långholmen på klipporna.
  Vintervikens klippor.
  Danvikstull.
  Nacka strand.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *