Sök
Stäng denna sökruta.

BACKINTERVALLER

150318_cykelhakunge0001

Det finns en backe nära mig som det är något magiskt med. Vet inte om det är att den syns på flera kilometers håll eller lutningen, men den suger all kraft ur mina ben. I år har jag bestämt att jag ska bli bättre på att cykla berg så jag försöker känna kärlek till min hemmabacke …

Jag är less på att vara sist upp. Jag älskar berg men det är som att mina ben är av annan åsikt. Nu gör jag vad jag kan för att väcka upp cykelbenen inför Mallorca. Igår tung styrketräning. Idag uppvärmning och sedan 10*Hakungebacken (vissa kallar den Malmbacken) Tryckte på upp och susade ner. Tryckte på upp och susade ner. Det där med att susa är bra härligt. Första gången över 70 km/h i år. Älskar! Älskar! Älskar! 150318_cykelhakunge0044

Nå gillar du det här så gillar du nog också

Träna med Lantto – 30 minuter Tabata

30 minuter träning med mig på Spotify. Det är sex stycken Tabata. Det vill säga 8*20 sekunder hårt jobb med 10 sekunder vila mellan. Två övningar i varje tabata – varannan gång övning ett, varannan gång övning två.

Läs mer »

BÄSTA TIPSEN INFÖR IRONMAN KALMAR

Med nio dagar kvar till Ironman Kalmar börjar jag varje dag med att svara på frågor om allt och inget. Jag har kört 23 Ironmandistanser lite här och var i världen men när någon frågar så är Ironman Kalmar den tävling jag rekommenderar till alla om man ska köra en enda i livet. Det finns ingen annan tävling som har så fantastisk publik. Och att få cykla på Öland. Älskar!

Läs mer »

2 reaktioner på ”BACKINTERVALLER

  1. Så otroligt härligt det låter! Jag längtar spänt på att ta fram cykeln, men jag har nog aldrig varit uppe i 70km/h, dock 66 kanske. Det här med backar är spännande och absolut INTE min styrka. Men man kan ändra på det, som din tanke är. Ha en fin helg!

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *