Sök
Stäng denna sökruta.

CANYON AEROAD

Bike_trainer_Sofie_Garage_150305_259

Det kanske bara är jag, men jag kan ibland bli lite matt på alla kändisar som ska prata ut i kvällspressen om “sin nya kärlek”
“Jag har aaaaaaldrig känt såhär”
“Det känns som vi är själsfränder”
“Det var kärlek vid första ögonkastet”. Men ibland förstår jag dom.

Som när jag får testa en ny cykel och redan vid första ögonkastet blir förälskad. Det hände med min första tyska älskare. Och det hände igen förra veckan. Direkt när jag såg honom. Första tramptaget kändes rätt. Vi mot världen. Forever.

Jag har fått låna en Canyon Aeroad och jag vill aldrig skiljas från honom så just nu låtsas jag att det är vi resten av livet. Utseende är inte allt, men alltså jag ÄLSKAR ÄLSKAR ÄLSKAR den matta röda färgen. Jag älskar känslan när jag trampar, känslan när jag växlar swich, swich, swich liksom. Att det finns spurtknappar i bocken. Inser att det säkert är  fånigt men det skiter jag i, jag växlar och låtsas att jag bryter mig loss. Jag hojtar “bye, bye klungan” och trycker på för allt jag är värd när jag sitter där på min trainer.

Bike_trainer_Sofie_Garage_150305_173B

(Och vän av ordning undrar kanske hur mycket jag får av Canyon för den här texten. Svaret är noll kronor. Ni som hängt med mig ett tag vet att jag är innerligt kär i min Tysk. Det är inte på låtsas, det är äkta kärlek.)

Nå gillar du det här så gillar du nog också

Träna med Lantto – 30 minuter Tabata

30 minuter träning med mig på Spotify. Det är sex stycken Tabata. Det vill säga 8*20 sekunder hårt jobb med 10 sekunder vila mellan. Två övningar i varje tabata – varannan gång övning ett, varannan gång övning två.

Läs mer »

BÄSTA TIPSEN INFÖR IRONMAN KALMAR

Med nio dagar kvar till Ironman Kalmar börjar jag varje dag med att svara på frågor om allt och inget. Jag har kört 23 Ironmandistanser lite här och var i världen men när någon frågar så är Ironman Kalmar den tävling jag rekommenderar till alla om man ska köra en enda i livet. Det finns ingen annan tävling som har så fantastisk publik. Och att få cykla på Öland. Älskar!

Läs mer »

En reaktion på ”CANYON AEROAD

  1. Så himla fin! Funderar lite på om inte denna ska få bli min nya kompis (eller ja en lite enklare variant).

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *