Sök
Stäng denna sökruta.

MALLORCA

Bike_Palma_140414_515Jag tror på att leva här och nu. Men jag vet att jag mår bäst när jag också har drömmar att se fram emot snart och på lång sikt. När jag tränar så ser jag VM i långdistanstriathlon, Rockman och Ö till Ö framför mig. Men precis just nu är min absolut största träningsmotivation att jag vill ha starka ben till Mallorca …

Bike_Palma_140414_562 Det verkar som det blir Mallorca till påsk. Längtar. Längtar. Längtar. Bara ben. Lukten av örter när vi susar längst med små vägar som leder till byar med gott kaffe. Har väldigt enkelt att motivera mig själv till att sätta mig på trainern just nu.

Foto: Hans Berggren. Supermodeller: Lisa och Anders.

Nå gillar du det här så gillar du nog också

Träna med Lantto – 30 minuter Tabata

30 minuter träning med mig på Spotify. Det är sex stycken Tabata. Det vill säga 8*20 sekunder hårt jobb med 10 sekunder vila mellan. Två övningar i varje tabata – varannan gång övning ett, varannan gång övning två.

Läs mer »

BÄSTA TIPSEN INFÖR IRONMAN KALMAR

Med nio dagar kvar till Ironman Kalmar börjar jag varje dag med att svara på frågor om allt och inget. Jag har kört 23 Ironmandistanser lite här och var i världen men när någon frågar så är Ironman Kalmar den tävling jag rekommenderar till alla om man ska köra en enda i livet. Det finns ingen annan tävling som har så fantastisk publik. Och att få cykla på Öland. Älskar!

Läs mer »

5 reaktioner på ”MALLORCA

    1. Man hänger med oss, eller rättare sagt http://www.campmallorca.se

      Så svaret är ja – vi åker organiserat. Av den enkla anledningen att vi vill cykla olika snabbt – och här kan vi välja grupp efter dagsform – finns alltid bra folk och rundor. Kan fortsätta rada upp fördelar … guiderna har sett ut en grymt bra mix av rundor till dom bästa ställena, skönt att allt är ordnat, kul med nya kompisar, det är också tricamp så det kommer att anordnas simning och löpning också, i vårt fall så får även våra kids göra roliga saker och och och och …
      Ring Pia och boka idag 🙂

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *