Sök
Stäng denna sökruta.

Bästa träningsfrisyren!

1502_PATACH1406

Första dagen på Patagonien Discovery Challenge gjorde Marie boxarflätor på mig. Jag hade dom i åtta dagar. Som hon beskrev det så var jag först COMBATSOFFI men efter tre dagar blev jag mer COMBATHIPPIE! Men frisyren höll. (Och jag såg skittuff ut när jag tog ut dom. Sofie goes permanent. Önskar jag hade en bild …)

Klart bästa träningsfrisyren för långhåriga. Ska lära mig göra dom på mig själv.
Långt hår? Vad säger du är bästa träningsfrisyren?

Nå gillar du det här så gillar du nog också

STRIDSVÄRDE

När vi vandrade i Patagonien lärde vi alla lag vad ordet stridsvärde betyder. På slutet frågade alla varandra “Stridsvärde?” varje dag. Och

Läs mer »

ULTRA FIORD

Får sjuk lust att springa! Det här loppet anordnas av samma som arrangerar Patagonian Discovery Challenge som jag var på förra veckan.

Läs mer »

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *