Sök
Stäng denna sökruta.

Crossfit för triathleter

150128_CFtaby0003

Torsdag och Söndag varje vecka hänger jag med det här gänget. Just nu är det mycket uppbyggnad. Vad behöver vi för att hålla oss skadefria och bli starkare och snabbare som triathleter. 150128_CFtaby0024

Det sista vi gjorde i torsdags var en AMRAP (så många varv du hinner på:) 10 min
10 OH Reverse Lunges. (Utfall bakåt med en medicinboll ovanför huvudet)
12 Skridskohopp (6/sida)
10 Chin-Ups

150128_CFtaby0031

Här är två olika sätt att göra chin-ups. En där man har fötterna i golvet och tar hjälp sista biten och Göran gör utan hjälp eller så sätter han en fot i ett gummiband för att orka dom sista.

Nå gillar du det här så gillar du nog också

Träna med Lantto – 30 minuter Tabata

30 minuter träning med mig på Spotify. Det är sex stycken Tabata. Det vill säga 8*20 sekunder hårt jobb med 10 sekunder vila mellan. Två övningar i varje tabata – varannan gång övning ett, varannan gång övning två.

Läs mer »

BÄSTA TIPSEN INFÖR IRONMAN KALMAR

Med nio dagar kvar till Ironman Kalmar börjar jag varje dag med att svara på frågor om allt och inget. Jag har kört 23 Ironmandistanser lite här och var i världen men när någon frågar så är Ironman Kalmar den tävling jag rekommenderar till alla om man ska köra en enda i livet. Det finns ingen annan tävling som har så fantastisk publik. Och att få cykla på Öland. Älskar!

Läs mer »

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *