Sök
Stäng denna sökruta.

KÄR I MIN NYA RYGGSÄCK!

150130_runoryggsno0134

Har velat. Ska jag ta med min gamla ryggsäck jag har haft sedan jag var 16 till Patagonien eller behöver jag en ny? Det blev en ny och jag är kär! Knöt mina skor, låtsaspackade min ryggsäck och gick en vända i skogen. 

Vi har fått en obligatorisk packlista och jag håller på och kollar igenom den. Kan hända att du får se den strax.

Nå gillar du det här så gillar du nog också

PACKLISTA:VANDRING

Har aldrig tidigare fått så många frågor på vad man ska ha med sig när man vandrar. Kul! Här hittar du listan

Läs mer »

SWIMRUN – PRYLARNA

När jag fick frågan om jag vill gästa livesändningen för ÖtillÖ och prata om prylar så kände jag mig som en pensionär

Läs mer »

2 reaktioner på ”KÄR I MIN NYA RYGGSÄCK!

  1. Härligt att höra om fler som bli kär i sin ryggsäck! Har en likadan och den är grym Beror säkert mest på att den är skön men även den röda färgen och att den hänger med på vilka äventyr som helst 🙂 Ha en fantastisk resa till Patagonien!

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *