Sök
Stäng denna sökruta.

BÄSTA PODDARNA

150104_hirvas0010

Lyssnar jag på något (förutom mina egna tankar, naturen och andra människor…) så är det oftast favoritlistan på Spotify. Älskar att få till en känsla med musiken så det känns som jag lever i en film. Så kan jag välja om det är en skräckfilm eller romcom dag.

Men långpass och som nu när jag går in skorna till Patagonien så är det guld att lyssna på någon pod. Häromdagen släppte jogg sin första och det kändes som att Krister och Mikaela var med mig på promenaden. Älskar att dom ska ha med “drömdag” när dom intervjuar människor.

Det finns alltid med när jag föreläser. Alltså vad skulle du göra. Med vem. Var? Om du fick drömma helt fritt. Oftast är det inga omöjliga saker människor drömmer om. Ofta är den där drömdagen fullt görbar. Om inte idag så till helgen.
För på rikt, om du visste att du ska dö om en vecka, vad skulle du göra och med vem?

Andra poddar jag prenumererar på är Husky, Maratonpodden och Träningsglädje. Sedan blir det mycket TED-talks och så brukar jag söka på en person eller ämne.

Vad lyssnar du på? Vad ska jag lägga till på min lista?

Nå gillar du det här så gillar du nog också

PACKLISTA:VANDRING

Har aldrig tidigare fått så många frågor på vad man ska ha med sig när man vandrar. Kul! Här hittar du listan

Läs mer »

SWIMRUN – PRYLARNA

När jag fick frågan om jag vill gästa livesändningen för ÖtillÖ och prata om prylar så kände jag mig som en pensionär

Läs mer »

10 reaktioner på ”BÄSTA PODDARNA

 1. Poddar är riktigt kul! Upptäckte dem för några år sedan och det är grymt roligt att dessutom ha en egen 🙂 Kul att du gillar Maratonpodden! De andra du nämner är också riktigt bra, dem lyssnar jag på regelbundet liksom Värvet.

 2. Löparsnack (finns ännu så länge bara fyra avsnitt ute) samt Möt Löparen av Marcus Åberg där han intervjuar allt från elitlöpare till motionärer, finns nog ett trettiotal avsnitt ute, ihop med Maratonpodden och så nu Svettigpodden från Jogg.se är de jag lyssnar på.

 3. Woho! Tack!

  Mina tips, förutom de som redan nämnts: Filters podcast, Serial, Stuff You Should Know. Människan och maskinen som är en gammal podradioserie från P1, tunga grejjer.

  Avis på Patagonien! KUL för dig!

 4. Årets vinterprat med Olof Wretling. OBS att du bör vistas i en sådan miljö att du kan skratta så du gråter utan att andra blir allt för störda när du lyssnar!

 5. Som nämnt ovan, så tripodden! Hade varit superroligt att höra en intervju med dig där!

  Annars rekommenderar jag starkt fuck cancer-podden, den BERÖR. Samt Bianca och Leones Lyckopodd.

  Lycka till i Pategonien!

 6. Wiii! Kul att du gillar Svettigpodden! Jag tycker Karin & Sara är bra. Den är inte träningsinriktad dock. Verkligen inte. Snackas mer snus och chips 🙂 Men den är kul och intressant!

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *