Sök
Stäng denna sökruta.

FEM MEDVETNA ANDETAG

Vinter_Vgi_141222_044

Följer du mig på Instagram så har du sett mer yoga än vanligt där – det är för att Johanna kör en “utmaning/närvaro” på Yogobe. En ny position varje dag och fem medvetna andetag. Mer här och fucking nu helt enkelt. Idag är det min dag att visa en position. Läs mer här. 

Klicka här för några av mina favoritpositioner för mig som lite stel triathlet. Där finns också länkar för dig som vill testa yoga för att sova bättre, håller på med crossfit och lite annat bra att ha. Foto: Hans Berggren. 

Nå gillar du det här så gillar du nog också

Träna med Lantto – 30 minuter Tabata

30 minuter träning med mig på Spotify. Det är sex stycken Tabata. Det vill säga 8*20 sekunder hårt jobb med 10 sekunder vila mellan. Två övningar i varje tabata – varannan gång övning ett, varannan gång övning två.

Läs mer »

BÄSTA TIPSEN INFÖR IRONMAN KALMAR

Med nio dagar kvar till Ironman Kalmar börjar jag varje dag med att svara på frågor om allt och inget. Jag har kört 23 Ironmandistanser lite här och var i världen men när någon frågar så är Ironman Kalmar den tävling jag rekommenderar till alla om man ska köra en enda i livet. Det finns ingen annan tävling som har så fantastisk publik. Och att få cykla på Öland. Älskar!

Läs mer »

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *