Sök
Stäng denna sökruta.

BÅL BÅL RYGG!

150114_pattraning0073Tre veckor till vi åker till Patagonien. Varje dag ett steg närmare. Onsdag: träningspass och planering. Magnus styrde upp Marie och mig. Det kommer bli mycket bål och rygg närmaste veckorna. Efter uppvärmning fick vi idag varsin viktväst.

150114_pattraning0003Tre varv a åtta repetitioner per sida av dom här två övningarna. Diagonallyft. 150114_pattraning0016Stå i plankan, vrid in armen under kroppen, låt blicken följa med och rotera upp armen mot taket. Stark bål och kontakt med ryggen.150114_pattraning0013

Tre varv av det här också: 150114_pattraning0038 150114_pattraning0035Tio woodchopper per sida med aquabag. Så länge en gjorde choppers så kastade den andra wallballs upp i taket.

150114_pattraning0057Ner i en djup benböj och tryck upp och använd höften för att skapa kraft för att kasta upp bollen i taket.

Nå gillar du det här så gillar du nog också

Träna med Lantto – 30 minuter Tabata

30 minuter träning med mig på Spotify. Det är sex stycken Tabata. Det vill säga 8*20 sekunder hårt jobb med 10 sekunder vila mellan. Två övningar i varje tabata – varannan gång övning ett, varannan gång övning två.

Läs mer »

BÄSTA TIPSEN INFÖR IRONMAN KALMAR

Med nio dagar kvar till Ironman Kalmar börjar jag varje dag med att svara på frågor om allt och inget. Jag har kört 23 Ironmandistanser lite här och var i världen men när någon frågar så är Ironman Kalmar den tävling jag rekommenderar till alla om man ska köra en enda i livet. Det finns ingen annan tävling som har så fantastisk publik. Och att få cykla på Öland. Älskar!

Läs mer »

En reaktion på ”BÅL BÅL RYGG!

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *