Sök
Stäng denna sökruta.

Snabbare! Starkare! Skadefri!

bild 3

15 januari drar Crossfit Täby igång en 12 veckor kurs för dig som är triathlet. Vi börjar med en scanning av kroppen så du får reda på om du har några svagheter, direkt efter får du ett personligt program som stärker upp det du behöver. Sedan kör vi två pass i veckan (torsdag + söndag)

Det är fokus på att träna upp det som vi triathleter behöver men såklart mycket puls. Ibland genom att vi kör slut på oss med en WOD (work-out-of-the-day) och ibland så blir det löpintervaller. Först fokus på teknik varesig det gäller styrka eller löpning, sedan fart och i sista hand mängd.

Jag har kört med crossfit endurance programmering och har blivit både snabbare och starkare varje år. Tror på det här! Men jag ska vara 100% ärlig så kanske inte det här är programmet för dig som har all tid i världen och ska bli bäst i världen. Men om du någongång haft minsta tendens till skada eller har ont om tid så är det här grejen!

Jag hävdar att det här i kombination med rörlighet är varför jag kunde köra två Ironman inom loppet av en vecka och skutta upp ur sängen efter min andra. Du håller dig hel. Och du lär kroppen att återhämta sig snabbt. Hallelujja liksom.

Nä, men på allvar så lovar jag att det blir bra. Jag är med som en av coacherna så är du sugen på att få lite skön Lanttoenergi och tömma mig på allt jag kan tänkas kunna om triathlon så är det här kursen att gå.

Men jag är bara en av coacherna och jag känner mig ödmjuk för dom andras kunskap. Jonathan Berg är den som skriver programmen och är headcoach. Emelie, Andy och jag kommer hjälpa till.

12 veckor uppdelat på två faser, uppbyggande och tävlingsförberedande.
15 januari kör vi igång, 2 gånger i veckan. Max 12 platser. Maila på info@tabycrossfit.se för att få mer information. Klicka här så öppnas en pdf med mer info.

Hoppas vi ses!

Nå gillar du det här så gillar du nog också

Träna med Lantto – 30 minuter Tabata

30 minuter träning med mig på Spotify. Det är sex stycken Tabata. Det vill säga 8*20 sekunder hårt jobb med 10 sekunder vila mellan. Två övningar i varje tabata – varannan gång övning ett, varannan gång övning två.

Läs mer »

BÄSTA TIPSEN INFÖR IRONMAN KALMAR

Med nio dagar kvar till Ironman Kalmar börjar jag varje dag med att svara på frågor om allt och inget. Jag har kört 23 Ironmandistanser lite här och var i världen men när någon frågar så är Ironman Kalmar den tävling jag rekommenderar till alla om man ska köra en enda i livet. Det finns ingen annan tävling som har så fantastisk publik. Och att få cykla på Öland. Älskar!

Läs mer »

4 reaktioner på ”Snabbare! Starkare! Skadefri!

  1. Jag tränar för min första ironman och är anmäld till crossfit träningen!
    Ska bli jättekul och såklart ett stort plus att få möjlighet att ställa frågor till en veteran som dig 🙂

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *