Sök
Stäng denna sökruta.

SKRIDSKOR

141227_skridsko0157Dagens gym. Eller ja, först åkte vi skridskor. Kul och kallt. Sedan gick vi in på gymmet och styrketränade en timme. 141227_skridsko0106 Det är kul att dottern är bättre än mig på skridskor. Jag trodde att mina barn skulle bli bättre än mig på saker när dom var 16-17-18 år … Mira tränade konståkning några år och blev bättre än mig på skridskor när hon var sex.

Trodde också att jag skulle tycka att det är lite jobbigt att mina barn blir bättre än mig, men kan helt ärligt säga att jag blir bara stolt. Stolt. Stolt. Det är tamigtusan nästan roligare att se sina barn skratta och lära sig nya saker som att själv göra det.

141227_skridsko0135Favoriter med frost i håret. 141227_skridsko0127

Nå gillar du det här så gillar du nog också

3 toppturer jag rekommenderar

Toppturer kan vara snälla och mjuka, eller tuffa och äventyrliga – beroende på terräng, distans, lutning, väder och lavinrisk. Här hittar du tre av mina favoriter i Lappland.

Läs mer »

MITT FÖRSTA ÄLGPASS

För första gången i mitt liv så drar jag en lott ur jaktledarens keps för att få ett eget pass. “Tornet i

Läs mer »

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *