Search
Close this search box.

Dream it. Plan it. Do it!

#LANTTOLIFE

En dos #Levförfan tillsammans med form, foto och träning. 

När du behöver en erfaren formgivare till din tidning, bok, kläder eller en ny grafisk profil. Klicka här för att läsa mer! 

Går bokstavligen över berg för den perfekta bilden. Favoritmotiv: den lilla människan i den stora naturen. 

Lorem ipsum dolor sit amet, consectetur adipiscing elit. Ut elit tellus, luctus nec ullamcorper mattis, pulvinar dapibus leo.

#LEVFÖRFAN

Intresserad av 31 dagar #Levförfan eller en mugg,
klicka här! 

Låt oss höras!

KLART JAG VILL HA INSPIRATIONSMEJL AV DIG!

En dos #LevFörFan tillsammans med lite form, foto och guider i brevlådan en gång i månaden eller så? Skriv upp dig här!

Nå gillar du det här så gillar du nog också

Lantto går till sjöss. Del: 3

Lägga till med båt mellan y-bommar. Att smeka gasreglaget – inte grovhångla. Försiktigt och fint för att hitta känslan för hur mycket man behöver svänga.

Läs mer »

Lantto går till sjöss. Del: 2

Allt du behöver veta för att köra båt. Sjökort. Knopar. Lägga till i naturhamn. Vid vanlig jävla brygga. Och långskepps för att tanka. Möte på sjön. Hur man tar vågor. Öva på exakt hur lite du behöver styra när man vaggar fram i smala sund. Planingsfart. Skarpa svängar. Hur det känns att passera Viking Line. Vågorna. Virvlarna bakom.

Läs mer »

Lantto går till sjöss. Del: 1

Jag bor några hundra meter från havet. Har simmat massor. Har paddlat en hel del. Men jag har aldrig kört båt. Jag har länge sagt att bo här utan båt är som att bo i Norrland utan skoter. Min mentor Göran har lovat lära mig allt jag behöver. Min plan är att lära mig älska havet lika mycket som fjällen. Bli lika säker i en båt som på en skoter. Kunna läsa sjökort lika bra som fjällkartor.

Läs mer »

9 reaktioner på ”Dream it. Plan it. Do it!

  1. Men du e ju bara så bra, nu fick jag en snygg layout istället för mina egna kladdlappar 🙂 och några riktigt bra och superviktiga nya tips att ta med. Gillar vad du gjort med din sida, så fint, typsnitt och att den känns så ljus (och fräsch, haha). En stund sen jag vet, men iaf! Hoppas du haft det riktigt fint i helgerna med familjen och fina vänner och vi får många anledningar att ses i år! Varma kramar till dig och dina fina. Ha en grym start på året.

  2. Älskade Sofie, du är som en virvelvind av ren kärlek. Jag är så glad att du finns! Tack för din inspiration och för att du är du. Kramar från Sussi

  3. Håller med föregående talare men med ett tillägg; jag gillar att första punkten är människorna i mitt liv, att de får komma före drömmarna för 2015. Drömmar i all ära, men människorna i ens liv hamnar ändå först. Känns fint 🙂

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *