Sök
Stäng denna sökruta.

Dream it. Plan it. Do it!

#LANTTOLIFE

En dos #Levförfan tillsammans med form, foto och träning. 

När du behöver en erfaren formgivare till din tidning, bok, kläder eller en ny grafisk profil. Klicka här för att läsa mer! 

Går bokstavligen över berg för den perfekta bilden. Favoritmotiv: den lilla människan i den stora naturen. 

Lorem ipsum dolor sit amet, consectetur adipiscing elit. Ut elit tellus, luctus nec ullamcorper mattis, pulvinar dapibus leo.

#LEVFÖRFAN

Intresserad av 31 dagar #Levförfan eller en mugg,
klicka här! 

Låt oss höras!

KLART JAG VILL HA INSPIRATIONSMEJL AV DIG!

En dos #LevFörFan tillsammans med lite form, foto och guider i brevlådan en gång i månaden eller så? Skriv upp dig här!

Nå gillar du det här så gillar du nog också

Förundranflykter

År 2024 räcker det inte med att tillbringa tid utomhus. Människor längtar efter upplevelser som går utöver vardagen och kommer att söka efter något som vi kan kalla ”förundranflykter”.

Läs mer »

EN SITUATION NÄR ALLT VAR MÖJLIGT

Har du minnen där allt kändes möjligt. Kolsyra bubblar i blodådrorna, livet känns lätt, du är fullständigt närvarande och hög på livet. Jag har ett gäng sparade i min lyckolåda.

Läs mer »

Tack & hej 2023

Tack och hej då 2023. Ett jädra bra år. Men också ett jädra sorgligt år. Kan ärligt säga att jag inte kan minnas ett år jag gråtit så mycket. Sagt farväl till räven, svärfar och goda vänner som gått vidare på tok för tidigt. Och det gör ont. Men det gör också att jag känner livet i mig ännu tydligare.

Läs mer »

9 reaktioner på ”Dream it. Plan it. Do it!

  1. Men du e ju bara så bra, nu fick jag en snygg layout istället för mina egna kladdlappar 🙂 och några riktigt bra och superviktiga nya tips att ta med. Gillar vad du gjort med din sida, så fint, typsnitt och att den känns så ljus (och fräsch, haha). En stund sen jag vet, men iaf! Hoppas du haft det riktigt fint i helgerna med familjen och fina vänner och vi får många anledningar att ses i år! Varma kramar till dig och dina fina. Ha en grym start på året.

  2. Älskade Sofie, du är som en virvelvind av ren kärlek. Jag är så glad att du finns! Tack för din inspiration och för att du är du. Kramar från Sussi

  3. Håller med föregående talare men med ett tillägg; jag gillar att första punkten är människorna i mitt liv, att de får komma före drömmarna för 2015. Drömmar i all ära, men människorna i ens liv hamnar ändå först. Känns fint 🙂

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *