Sök
Stäng denna sökruta.

Bra grispass!

IMG_7761

Om man blir inbjuden till ett helvetespass så måste man gå … Klubben NSE fyller ett år och firande med backpass i Hackstabacken.
Gillade inbjudan:
Snö? Vi kör!
Regn? Vi kör!
Strålande sol och tio grader..? Ja, vi kör.

Ett gäng möttes upp i något som liknade snöblandat regn. Värmde upp och körde 5 * Hackstabacken. Det är en gammal slalombacke och det tog allt från 1–2 minuter upp. Vi körde fyra rundor och den femte var det jaktstart, det vill säga den långsammaste startade först och sedan startade vi i ordning. Avslutade med att slå på pannlamporna och springa av oss rakt ut i skogen.

IMG_7751

Varken skarp eller snygg bild – men ser du känslan? Känslan av total utmattning, grispass, snömodden men också känslan av att man är nöjd och har utsikt över hela nejden.

(Nej, jag är inte från 1800-talet men hela nejden lät vackrare än hela Åkersberga…)

Nå gillar du det här så gillar du nog också

Träna med Lantto – 30 minuter Tabata

30 minuter träning med mig på Spotify. Det är sex stycken Tabata. Det vill säga 8*20 sekunder hårt jobb med 10 sekunder vila mellan. Två övningar i varje tabata – varannan gång övning ett, varannan gång övning två.

Läs mer »

BÄSTA TIPSEN INFÖR IRONMAN KALMAR

Med nio dagar kvar till Ironman Kalmar börjar jag varje dag med att svara på frågor om allt och inget. Jag har kört 23 Ironmandistanser lite här och var i världen men när någon frågar så är Ironman Kalmar den tävling jag rekommenderar till alla om man ska köra en enda i livet. Det finns ingen annan tävling som har så fantastisk publik. Och att få cykla på Öland. Älskar!

Läs mer »

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *