sjuk till jul – så gör du!

141216_runoskog0038

Påminnelse till mig själv och alla det berör: Julen är ingen deadline. Det är inte värt att stressa ihjäl sig för att sedan bli sjuk och vara risig hela julen.
Ta hand om dig! Sov bra. Ät bra. Rör på dig. Gå ut i skogen och sug i dig dom få små solminutrarna du kan.
Så firar vi jul nästa vecka. Glada. Friska. Inte utbrända och osams med dom vi gillar …

Kram!

Nå gillar du det här så gillar du nog också

#Levförfan mugg

Vill du köpa en #Levförfan mugg – mejla mig på sofie@lantto.se Strax kommer du kunna köpa dem i en rejäl webshop igen men just nu är det enda sättet att höra av sig direkt till mig.

Läs mer »

Tips för att starta semestern lugnt

8 tips för en återhämtande semester! Har flera gånger läst att vi är som lyckligast just INNAN semestern. Forskning har visat att lyckonivån når sin topp precis före semestern. När vi väl har semester kan plötsligt tröttheten komma ikapp och allt är inte så rosenskimrande som man drömt om. Det sista du vill är att ägna flera semesterdagar åt att varva ner, eller bli sjuk för att du kört så hårt att du kraschar när du väl drar ner på tempot. Här hittar du åtta praktiska tips för att landa in i semestern lugnt – ta till dig det som talar till dig.

Läs mer »

2 reaktioner på ”sjuk till jul – så gör du!

  1. Yes!! Hear hear!! Här kör vi mest på samvaro och laga god mat och bakning i väntan på julen. Vi har inte ens köpt ett enda julpaket åt barnen än. Men känner mig inte stressad över det heller. Vi har mycket att välja på och de är glada över vad än de får. Vägrar känna mig stressad inför julen. Vi har avstressat den för många år sedan. Vi brukar ha en lugn jul, hemma, enbart vi fyra. Äta gott och öppna julklapparna lite senare, mysa till nån film efteråt. I år jobbar jag dessutom julaftonsmorgon och kvällen på juldagen. Kanske även därav som julstressen inte infinner sig, känns inte så högtidligt. Njuter av lugnet!

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *