Sök
Stäng denna sökruta.

Norseman film 2014

Ett lopp jag aldrig kommer att glömma. En dag att komma ihåg resten av mitt liv är Norseman 2012. Att stå där på rampen innan start. Hoppa ner i det mörka, kalla vattnet och simma i fjorden, mot eldarna långt, långt borta på stranden. Magiskt. Galet. Iskallt. Är så glad att jag fick chansen att uppleva det. Här är årets film.

Nå gillar du det här så gillar du nog också

En grå dag

Vaknade imorse och kände mig grå. Låg. Inte lust med något. Hela mitt liv kändes trist. Trist. Trist. Meningslöst. Ingen inspiration till att

Läs mer »

Norseman enligt min Garmin

Häromdagen ville jag slänga min Garmin310XT. Långt bort. Eller bara ner på marken och stampa på den. Hårt. Helst med mina Icebugs

Läs mer »

BÄSTA 2012

Bästa 2012. Tack. Tack för alla andetag. Tack för alla kramar, all mjölksyra, alla skratt, god mat, härliga lukter och allt annat.

Läs mer »

3 reaktioner på ”Norseman film 2014

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *