Sök
Stäng denna sökruta.

KÄNSLAN EFTER ETT INTERVALLPASS

141120_lopning0009

Önskar jag kunde samla känslan efter ett vansinnigt jobbigt intervallpass på flaska. Att svepa dagar då man vaknar trött och utan driv.

För den känslan, den där känslan av att först tro att det är smått omöjligt, mjölksyra i benen och lungor som kippar efter mer luft, en nerräkning till att jag har färre än hälften kvar och så sista … jag-är-oövervinnerlig-känslan efteråt som är så vansinnigt härlig. Önskar alla fick uppleva den.

Önskar jag kunde ha kvar den i kroppen. För hade jag haft den så hade jag väl inte gått runt med löpartajts hela dagen och tänkt … jag springer efter frukost… jag springer just före lunch … jag springer innan middag.

Tack syster för att du fick ut mig! För intervaller till trots så var det största att jag sprang med syster för första gången på 10 månader. Fem minuter gång och en minut löpning har hon fått ok för att börja med så det gjorde vi. Så nu kan man säga att Lanttosisters är igång med sin swimrunträning på rikt.

Nå gillar du det här så gillar du nog också

Träna med Lantto – 30 minuter Tabata

30 minuter träning med mig på Spotify. Det är sex stycken Tabata. Det vill säga 8*20 sekunder hårt jobb med 10 sekunder vila mellan. Två övningar i varje tabata – varannan gång övning ett, varannan gång övning två.

Läs mer »

BÄSTA TIPSEN INFÖR IRONMAN KALMAR

Med nio dagar kvar till Ironman Kalmar börjar jag varje dag med att svara på frågor om allt och inget. Jag har kört 23 Ironmandistanser lite här och var i världen men när någon frågar så är Ironman Kalmar den tävling jag rekommenderar till alla om man ska köra en enda i livet. Det finns ingen annan tävling som har så fantastisk publik. Och att få cykla på Öland. Älskar!

Läs mer »

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *