Sök
Stäng denna sökruta.

Yesterday does not define you.

otillo13-800_0088_01-MR

Jag pratade med en kompis om citatet ovan. Hon var en smula irriterad över att varje dag hon öppnar Instagram så är det en personlig tränare som gör ett högt ninjahopp och skriver saker som ”Yesterday does not define you.”

”Va f*n ska man aldrig få njuta av det man gjort, att jag gjorde något bra igår räknas det inte? Måste jag kliva upp varje dag och göra ett lika högt ninjahopp, var inte det igår något värt? sa hon.

Jag menade på att det är riktat till bland annat dom som är med i Biggest Looser och med tanken att bara för att du gjorde en sak igår så behöver du inte göra likadant idag. Varje dag är en ny chans och du, bara du väljer hur den här dagen ska vara och kännas.

Jag tycker om citatet om jag tolkar det som att jag väljer själv. Det är oräkneliga som sagt till mig ”men du är väl ingen triathlet”

Vaddå ingen triathlet? Jag är det jag vill vara. Jag gör det jag vill göra.

Före 2010 var jag en som hatade att springa. Frisimma var inget jag kunde. Men ett steg ledde till nästa och plötsligt är jag en som har gjort 10 Ironman (en tävling där man simmar 3860 meter, cyklar 18 mil och springer 4,2 mil) och två Ö till Ö (simma en mil och spring 6,5 mil). Jag är plötsligt en som tittar på tävlingen Rockman och tänker ”det vore kul att göra” och så anmäler jag mig. Jag vet att i princip ingenting är omöjligt, det handlar om att bestämma sig och börja röra sig mot det målet.

Ta en minut och dröm fritt. Vad skulle du göra om du hade all tid och alla pengar du behöver?

otillo13-800_0078-MR

Nästa fråga är om det är något du faktiskt kan göra redan idag? Många svarar vara med min familj. Läsa. Fiska. Tälta. Kramas. Fullt görbart idag. Andra mål måste man ta några steg mot. Men ba gör det då. För att fortsätta med klyschorna så vad kan du göra idag för att komma närmare ditt mål?

På rikt. VAD? Ba gör det.

Fotona är på mig och Lisa när vi körde Ö till Ö – grymma Jakob Edholm har tagit dom. Tror du att vi vaknade en dag och bara körde? Vi hade inte tagit oss i mål om vi inte hade klivit upp och simmat. Och sprungit. Och styrketränat. Och och och. Men plötsligt så var vi där. Mitt i skärgården. Mjölksyra, njutning och precis så jobbigt och härligt vi föreställt oss. Värt varje tidig morgon, varenda jobbig intervall och varenda kallsup!

Nå gillar du det här så gillar du nog också

HEJ HEJ HÖFTEN!

Nu blir det julkalender i 24 dagar. Har samlat önskeinlägg så häng på. Men just imorgon ska jag göra lika många benböj, armhävningar

Läs mer »

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *