Sök
Stäng denna sökruta.

Föreläsning i Gällivare!

Bike_Sofie_Speedmax_140904_0252

En smula tomt. Inte en enda tävling i kalendern. Alltså ingen imorgon. Ingen nästa månad. Inte ens någon planerad nästa år. Tomt. Lugnt. Lunchtur med Tysken. Tankarna och idéerna virvlar hit. Dit. Och runt en bit. 

Tror det är bra att landa. Reflektera. Utvärdera. Och sedan börja drömma.

Det står andra saker i min kalender, som att jag fick frågan om jag vill hålla en föreläsning när jag åker hem. Javisst sa jag, gärna ett enkelt träningspass också – med några övningar som jag skulle säga är grunden till att jag håller mig balanserad, glad, hel och kan köra två Ironman på en vecka. Javisst sa Gällivare Endurance. Så nästa torsdag så är planen att jag pratar om livet, träningen och vad jag tagit med mig från tio Ironman och två Ö till Ö. Sedan tränar vi en timme. Kan du komma så KOM!

Alla, verkligen alla kan komma. Det är ingen magi (sorry to say…) inga konstiga övningar, inget svårt. En smula rörlighet, en smula balans och så lite styrka på det. Ett program man kan ta med sig och köra då och då för att hålla sig hel och redo för äventyr.

Är du i Gällivare så kom, kom. Mer info och anmälan här!

Foto: Hans Berggren.

Nå gillar du det här så gillar du nog också

Träna med Lantto – 30 minuter Tabata

30 minuter träning med mig på Spotify. Det är sex stycken Tabata. Det vill säga 8*20 sekunder hårt jobb med 10 sekunder vila mellan. Två övningar i varje tabata – varannan gång övning ett, varannan gång övning två.

Läs mer »

BÄSTA TIPSEN INFÖR IRONMAN KALMAR

Med nio dagar kvar till Ironman Kalmar börjar jag varje dag med att svara på frågor om allt och inget. Jag har kört 23 Ironmandistanser lite här och var i världen men när någon frågar så är Ironman Kalmar den tävling jag rekommenderar till alla om man ska köra en enda i livet. Det finns ingen annan tävling som har så fantastisk publik. Och att få cykla på Öland. Älskar!

Läs mer »

3 reaktioner på ”Föreläsning i Gällivare!

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *