Sök
Stäng denna sökruta.

Cykelklänning

BikeLaydown-040Här surfar jag in ibland men det finns för många klänningar jag vill ha så jag har aldrig lyckats beställa någon. Men ikväll så gick jag igång på dom här cykelkläderna. Vill ha!  cyklanning

Jag tar en sån å en sån och en sån. 

cylinneJaha, jag är i princip pank. Nä men då så. Väntar ett tag, kommer ändå leva i träningskläder och flip-flops några månader nu … Men till hösten då ru.

Nå gillar du det här så gillar du nog också

Träna med Lantto – 30 minuter Tabata

30 minuter träning med mig på Spotify. Det är sex stycken Tabata. Det vill säga 8*20 sekunder hårt jobb med 10 sekunder vila mellan. Två övningar i varje tabata – varannan gång övning ett, varannan gång övning två.

Läs mer »

BÄSTA TIPSEN INFÖR IRONMAN KALMAR

Med nio dagar kvar till Ironman Kalmar börjar jag varje dag med att svara på frågor om allt och inget. Jag har kört 23 Ironmandistanser lite här och var i världen men när någon frågar så är Ironman Kalmar den tävling jag rekommenderar till alla om man ska köra en enda i livet. Det finns ingen annan tävling som har så fantastisk publik. Och att få cykla på Öland. Älskar!

Läs mer »

10 reaktioner på ”Cykelklänning

    1. Ja, I loooove it. Klänningarna men också hela sajten. Att man kan se klänningarna på vanliga människor och tusen andra detaljer…

  1. Gud vad fina!! Vill köpa!! Men passar ju varken till preggo eller ammanda mamma. Fast man kan ju spara… Och flaskmata ibland. Hehe.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *