Recept för en bra kväll

140617_domarud0089Sitter på tok för mycket framför datorn just nu. Tänkte jobba hela natten, men sedan tänkte jag att jag hellre gör något ute när det är ljust och jobbar när det blir mörkt så just innan åtta mötte jag upp några vänner vid en sjö. 

140617_domarud0008 Jeanette testar nya sätt att ta sig i vattnet. 140617_domarud0011  140617_domarud0045        Sommar. Love it!

Nå gillar du det här så gillar du nog också

Träna med Lantto – 30 minuter Tabata

30 minuter träning med mig på Spotify. Det är sex stycken Tabata. Det vill säga 8*20 sekunder hårt jobb med 10 sekunder vila mellan. Två övningar i varje tabata – varannan gång övning ett, varannan gång övning två.

Läs mer »

BÄSTA TIPSEN INFÖR IRONMAN KALMAR

Med nio dagar kvar till Ironman Kalmar börjar jag varje dag med att svara på frågor om allt och inget. Jag har kört 23 Ironmandistanser lite här och var i världen men när någon frågar så är Ironman Kalmar den tävling jag rekommenderar till alla om man ska köra en enda i livet. Det finns ingen annan tävling som har så fantastisk publik. Och att få cykla på Öland. Älskar!

Läs mer »

2 reaktioner på ”Recept för en bra kväll

 1. Hej!
  Du som bl.a. har gjort ötillö har du någon erfarenhet av vad det är för snöre en del har mellan sig i lagen? Min kompis och jag tänkte prova detta när vi simmar.
  Det jag funderar på är ex;
  Vad är det för typ av snöre ?
  Hur långt/kort bör det vara?
  Hur fäster man det?
  Ändra erfarenheter som du har från att simma med snöre?

  Hälsning
  Fredrik

 2. Hej Sofie.
  Du ser ut att ha det härligt. Jag är supernyfiken på dina sommarfavoriter. Om du har tid så finns en sommarlista att hämta hos mig.

  Ha en fin sommar. Hoppas att vi ses något ute i Hellas. Nu ska jag också försöka mig på den där simningen utomhus. ?

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *