5 reaktioner på ”Imfria simglasögon!

 1. Tricket till att hitta de perfekta glasögonen är att prova, prova, prova. Gå aldrig enbart på rekommendationer. Precis som att dina fötter inte är utformade precis som någon annans så är ditt ansikte inte heller precis utformat som någon annans… 🙂
  Glasögon med “gummisocket” ska kunna sitta fast utan hjälp av bandet (allså “suga fast” och sitta kvar), gör de det så passar de dig. Gör de inte det så kommer de läcka, det är en sak som är säker, hur mycket gummikant de än har.
  Sen håller jag med Coach-Mikes RÖR ALDRIG GLASET!
  Det var mina tips 🙂

 2. Håller med!
  ALDRIG röra glaset
  mitt tips blir: förvara glasögonen i fin påse eller låda som andas.

  Direkt jag rört glaset så immar de.
  Finns kemiska förklaringar till all, självklart ^_^

 3. Det finns verkligen en djungel av glasögon, hittar du ett par som funkar var rädd om dem. Testade ett par OW-brillor från Speedo “Rift Pro Mirror” förra året som har spegelglas och ger bra sikt, men de funkar illa (läcker in, bängliga) på swimrun med massa byten som följd. Småbrillor för bassäng fungerar klart bäst även i Öppet vatten, enligt mina otaliga tester. Härligt inlägg och fortsätt debatten Lanto;)

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *