7 Comments

 1. Bea Amundsson
  9 April, 2014 @ 19:47

  Meeeen!!! Hoppas det blir bra fort som tusan!!!
  Kraaaaam

  Reply

  • Sofie
   9 April, 2014 @ 19:51

   Det är planen!!!!! Kram.

   Reply

 2. Jonna
  9 April, 2014 @ 20:12

  Jag ska berätta något positivt.

  En gång i mitt liv fick träffa en PT. Då berättade jag att jag hade problem med axen när jag simmar och lyfte grejor.
  Hon berättade en fantastisk historia som jag tagit med mig.

  Hon hade en klient som hade problem med hälsenan och ville få den opererad.
  Klienten fick svar från läkaren: “vi opererar inte förens senan är av”.
  Så klienten vart så trött på senan och gjorde allt för att knäcka den.
  Klienten belastade hälsenan och maxade den i flera veckor, men den gick inte av.
  Utan blev faktiskt bara bättre och bättre. Denna klient hade då byggt upp musklerna och blev då “botad” och behövde inte opereras.

  Sjukt men sant. Denna story tänker jag på varje gång jag får inflammationer här och där på kroppen.
  Jag säger kör på du! Så länge kroppen inte gnäller. 😉 Jag lovar kroppen är smart.

  Reply

 3. Jonna
  9 April, 2014 @ 20:14

  oj, jag menar “kör på” med simning och cykel och det där andra….Löpningen den kommer. Du får längta lite.

  Reply

 4. Jenny
  9 April, 2014 @ 21:33

  Tack för pepp Sofie! Verkar som jag och någon av Lantto systrarna synkar våra skador! Tråkigt om du måste ställa in tävlingar. Själv funderar jag på och köra nån ren cykel tävling som “plåster på dåren”. Men nästa år få kör vi i samma age-group och då är vi i grym form. Pepp till oss! Kraaaam

  Reply

 5. Claes
  10 April, 2014 @ 11:00

  Lider med dig! Har också löpförbud pga stressfraktur… Tur att man sysslar med triathlon sånna här gånger! Tur annars också i och för sig 🙂

  Reply

 6. Anna
  15 April, 2014 @ 17:29

  Sofie! Din sida står för så mycket glädje och pepp! Kanske kan jag få ge lite tillbaka…

  Jag drog på mig en skada efter Lidingöloppet 2012, plantar fasciit. Behandlades under våren 2013 men utan att få rätt diagnos eller känna någon skillnad. I juni träffade jag en av Sveriges främsta inom detta område och fick genom ultraljud svar på varför jag hade så ont när jag både sprang – och gick! Han finns by the way i Åkersberga och är landstingsansluten 🙂 Vi kom igång med stötvågsbehandling i aug-sept och på bara någon månad gjordes stora framsteg.
  I januari i år sprang jag mina första löpturer som var smärtfria och jag har kunnat springa regelbundet sedan dess. Och som jag njuter!! Det är såklart inte alla pass som är lika pigga men jag uppskattar löpningen så enormt! Pulsklockan har legat oanvänd sedan 2012 för sådant spelar liksom ingen roll längre – jag gör ju ändå mitt bästa och det känns mycket mindre viktigt numera om km-tiden är 4:20 eller 5:20. Intervaller känns kul. Backpass känns kul. Springa med vänner igen är härligt. Och springa i skogen – det kan jag längta efter flera dagar! Och i augusti är planen att genomföra min första IM…
  Idag sprang jag 25 km i Gömmarens naturresarvat och det var det vackraste på länge! Mycket rötter och stenar men det gillar jag. Hojta om du vill prova markerna söder om stan och vill ha sällskap på en långtur 😉

  Till sist – krya på dig och ditt knä och ha tålamod – snart flyger du fram igen!

  Reply

Leave a Reply

Your email address will not be published.