Sök
Stäng denna sökruta.

Living the dream

140320_playitas0044

Inte ett dugg synd om mig. Har en vecka av träning, mat, jobb, träning, mat, sömn. Repeat. Framför mig. Har monterat ihop cykeln och hunnit ta ett kvällsdopp. Längtar redan till imorgon.

140320_playitas0099

Playitas. Glad att vara tillbaka!

 

Nå gillar du det här så gillar du nog också

Träna med Lantto – 30 minuter Tabata

30 minuter träning med mig på Spotify. Det är sex stycken Tabata. Det vill säga 8*20 sekunder hårt jobb med 10 sekunder vila mellan. Två övningar i varje tabata – varannan gång övning ett, varannan gång övning två.

Läs mer »

BÄSTA TIPSEN INFÖR IRONMAN KALMAR

Med nio dagar kvar till Ironman Kalmar börjar jag varje dag med att svara på frågor om allt och inget. Jag har kört 23 Ironmandistanser lite här och var i världen men när någon frågar så är Ironman Kalmar den tävling jag rekommenderar till alla om man ska köra en enda i livet. Det finns ingen annan tävling som har så fantastisk publik. Och att få cykla på Öland. Älskar!

Läs mer »

0 reaktioner på ”Living the dream

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *