Sök
Stäng denna sökruta.

Och vinnaren är … 

womens_health_v4_ny-1042x676

Har lite ångest. Vill ge en startplats till alla som tävlat om en startplats till Womens Health halvmarathon. Kan tyvärr inte det men har dragit en vinnare som jag hoppas, hoppas blir glad. Jeanette Söderqvist. Grattis!

Lycka till med träningen. Ses 26 april om inte förr.
Ps. Vann du inte men har börjat träna för loppet så gå in och anmäl dig här.

Nå gillar du det här så gillar du nog också

Träna med Lantto – 30 minuter Tabata

30 minuter träning med mig på Spotify. Det är sex stycken Tabata. Det vill säga 8*20 sekunder hårt jobb med 10 sekunder vila mellan. Två övningar i varje tabata – varannan gång övning ett, varannan gång övning två.

Läs mer »

BÄSTA TIPSEN INFÖR IRONMAN KALMAR

Med nio dagar kvar till Ironman Kalmar börjar jag varje dag med att svara på frågor om allt och inget. Jag har kört 23 Ironmandistanser lite här och var i världen men när någon frågar så är Ironman Kalmar den tävling jag rekommenderar till alla om man ska köra en enda i livet. Det finns ingen annan tävling som har så fantastisk publik. Och att få cykla på Öland. Älskar!

Läs mer »

0 reaktioner på ”Och vinnaren är … 

  1. Hej!
    Förstår din ångest att alla ska få vinna men lyckan av att läsa mitt namn var enorm. =) Hoppas jag kan leva upp till vinsten. Nu känner jag mig ännu stoltare att jag efter jobbet såhär en fredag inte tog vägen hem utan vägen via simning 1,5km. =) Nu jäklar! Stort tack för vinsten. =)
    Vänligen / Jeanette

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *