Sök
Stäng denna sökruta.

Vinn startplats till halvmarathon i april!

womens_health_v4_ny-1042x676
Lördagen 26 april så är det premiär för Women’s Health Halvmarathon.
21 098 meter ska springas på Södra Djurgården i Stockholm. Jag ser det här som ett test av min löpform och ett bra långpass.

Nu har jag tiggt till mig att få tävla ut en startplats och loppets tröja. Det jag behöver är ett mejl ( sofie@womenshealth.se ) med namn, mejl, telefonnummer och svaret på den här frågan:

Vad är Womens Health ledord?
1. Snygg är alltid bättre än snabb.
2. Bli ditt bästa jag.
3. Bättre stark än svag.

Vinstvärde: 495:- (lopp) + 499:- (tröja) Och som inte det vore nog så får du gå på afternoon tea på tekniska museet med mig. Eller ja, det ingår för alla tävlande. Och du behöver inte dricka te med just mig. Det är valfritt. 

Womens Health Maraton

Jag drar en vinnare på morgonen den 19 mars. Mejla mig idag och så laddar vi för en bra tävling/långpass den 26 april.

Ps. Ja, killar är mer än välkomna! Chansen att du blir chicked är rätt stor. Bara det är ju klart värt. Ds.

Nå gillar du det här så gillar du nog också

Träna med Lantto – 30 minuter Tabata

30 minuter träning med mig på Spotify. Det är sex stycken Tabata. Det vill säga 8*20 sekunder hårt jobb med 10 sekunder vila mellan. Två övningar i varje tabata – varannan gång övning ett, varannan gång övning två.

Läs mer »

BÄSTA TIPSEN INFÖR IRONMAN KALMAR

Med nio dagar kvar till Ironman Kalmar börjar jag varje dag med att svara på frågor om allt och inget. Jag har kört 23 Ironmandistanser lite här och var i världen men när någon frågar så är Ironman Kalmar den tävling jag rekommenderar till alla om man ska köra en enda i livet. Det finns ingen annan tävling som har så fantastisk publik. Och att få cykla på Öland. Älskar!

Läs mer »

0 reaktioner på ”Vinn startplats till halvmarathon i april!

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *