Sök
Stäng denna sökruta.

Blåslagen men inte besegrad

_P2B4787

Som jag nämnde så slog jag först i ett knä och vred sedan det andra knäet när jag var på hinderbaneträning förra måndagen. Jag har inte sprungit en meter sedan dess. 

Höger knä är svullet. Det enda jag drömde om i helgen var att springa. Springa. Springa. Springa i solen. Det blir lite, lite bättre varje dag och det är ingen ide att oroa sig. Jag försöker göra det jag  kan göra. Simma. Cykla. Basta. Festa.

Och så frågar, frågar, frågar jag. Alla som kan något. Jag har lyckats hålla mig i princip skadefri genom sju Ironman och två Ö till Ö, när jag får frågan hur jag gör är är svaret att  jag lyssnar på min kropp – det är ok att jag har lite ont någonstans under ett pass. Men känns det nästa pass så börjar det bli dags att ta tag i det. Konditionsträning, rörelseträning på något sätt och lite styrka på det är mitt recept för att ha en frisk kropp. Hoppas kunna laga även den här smällen snabbt. För att bli en person som undviker roliga äventyr för att jag har en tävling om några månader – den personen vill jag inte vara. Men suget att hoppa ner från två meter höga väggar har försvunnit för tillfället.

Nå gillar du det här så gillar du nog också

Träna med Lantto – 30 minuter Tabata

30 minuter träning med mig på Spotify. Det är sex stycken Tabata. Det vill säga 8*20 sekunder hårt jobb med 10 sekunder vila mellan. Två övningar i varje tabata – varannan gång övning ett, varannan gång övning två.

Läs mer »

BÄSTA TIPSEN INFÖR IRONMAN KALMAR

Med nio dagar kvar till Ironman Kalmar börjar jag varje dag med att svara på frågor om allt och inget. Jag har kört 23 Ironmandistanser lite här och var i världen men när någon frågar så är Ironman Kalmar den tävling jag rekommenderar till alla om man ska köra en enda i livet. Det finns ingen annan tävling som har så fantastisk publik. Och att få cykla på Öland. Älskar!

Läs mer »

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *