Yoga med mig!

140227_gveyogi0052

Imorgon lördag klockan 15:00 kan man yoga med mig. Det blir lite improviserat men jag har sett framför mig en lite stel konditionsidrottare (mig själv…) och lite skönt framåtroterade kontorsmänniskor (jag igen…) när jag designat klassen. 

Vi yogar i 75 minuter. Öppnar upp bröstet och gör övningar för att syresätta kroppen lättare; vi mjukar upp höfterna och aktiverar alla viktiga småmuskler från topp till tå. Kom som du är, nybörjare eller superyogi.

Jag är så glad, så glad, så glad för att jag får guida en klass i min drömyogastudio. Jag blir lycklig bara över att gå in där. Så gå in på Holyheart och boka eller mejla info@holyheart.se. Vore väldans kul om just du kan och vill komma.

Nå gillar du det här så gillar du nog också

Träna med Lantto – 30 minuter Tabata

30 minuter träning med mig på Spotify. Det är sex stycken Tabata. Det vill säga 8*20 sekunder hårt jobb med 10 sekunder vila mellan. Två övningar i varje tabata – varannan gång övning ett, varannan gång övning två.

Läs mer »

BÄSTA TIPSEN INFÖR IRONMAN KALMAR

Med nio dagar kvar till Ironman Kalmar börjar jag varje dag med att svara på frågor om allt och inget. Jag har kört 23 Ironmandistanser lite här och var i världen men när någon frågar så är Ironman Kalmar den tävling jag rekommenderar till alla om man ska köra en enda i livet. Det finns ingen annan tävling som har så fantastisk publik. Och att få cykla på Öland. Älskar!

Läs mer »

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *