Sök
Stäng denna sökruta.

Intervallpass i dimman

140211_runsolb0020

Lunchpasset skulle bestå av det här: 15 mins warm up – then 6 x 1km, starting at 75s rest, then finishing 15s rest between the 5th and 6th interval – 15mins warm down.

Så det var bara att göra. Sjukt jobbigt under tiden. Väldigt härligt efteråt. Glad, glad, glad att träningsglädjen är tillbaka. Jag har aldrig ångrat ett löppass. Alltid får man några nya idéer och problem som kändes stora innan är borta när man kliver ur duschen.

Nå gillar du det här så gillar du nog också

Träna med Lantto – 30 minuter Tabata

30 minuter träning med mig på Spotify. Det är sex stycken Tabata. Det vill säga 8*20 sekunder hårt jobb med 10 sekunder vila mellan. Två övningar i varje tabata – varannan gång övning ett, varannan gång övning två.

Läs mer »

BÄSTA TIPSEN INFÖR IRONMAN KALMAR

Med nio dagar kvar till Ironman Kalmar börjar jag varje dag med att svara på frågor om allt och inget. Jag har kört 23 Ironmandistanser lite här och var i världen men när någon frågar så är Ironman Kalmar den tävling jag rekommenderar till alla om man ska köra en enda i livet. Det finns ingen annan tävling som har så fantastisk publik. Och att få cykla på Öland. Älskar!

Läs mer »

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *