Sök
Stäng denna sökruta.

2 bra yogasekvenser

Gjorde den här yogasekvensen av Johanna Andersson för ett tag sedan. Det kändes som jag fick en ny kropp. Happy hipps indeed. Testa! 


Här är en annan som jag tycker verkar bra, yoga för runners. Har inte testat ännu, men den ligger på min “att testa en dag när jag bara vill göra – inte tänka själv”

Nå gillar du det här så gillar du nog också

Träna med Lantto – 30 minuter Tabata

30 minuter träning med mig på Spotify. Det är sex stycken Tabata. Det vill säga 8*20 sekunder hårt jobb med 10 sekunder vila mellan. Två övningar i varje tabata – varannan gång övning ett, varannan gång övning två.

Läs mer »

BÄSTA TIPSEN INFÖR IRONMAN KALMAR

Med nio dagar kvar till Ironman Kalmar börjar jag varje dag med att svara på frågor om allt och inget. Jag har kört 23 Ironmandistanser lite här och var i världen men när någon frågar så är Ironman Kalmar den tävling jag rekommenderar till alla om man ska köra en enda i livet. Det finns ingen annan tävling som har så fantastisk publik. Och att få cykla på Öland. Älskar!

Läs mer »

0 reaktioner på ”2 bra yogasekvenser

  1. Jag har testat båda, och gillar dem! Esther Ekhart har blivit en favorit när det gäller pass på youtube. Denna sekvens är riktigt bra, men jag gillar också hennes Morning yoga flow (bli pigg på 15 minuter), och en 45 minuters höftöppnarklass. Rekommenderas! 🙂

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *