Sök
Stäng denna sökruta.

Mallorca till påsk!

110417f

Nu är det klart. Det blir Mallorca i påsk. Och jag visste inte att jag saknat ön så mycket, men just nu är jag sådär glad så jag vill hjula här hemma. Mallorca som jag besökte när jag tågluffade för 100 år sedan. Konstaterade att jag hatar. Återvände, cyklade och blev kär. Kär i ön. Kär i cykling. 

Det blir Campmallorca med hela familjen inklusive syster Lisa och Anders. Det är några riktigt grymma ledare på plats. Barnen får leka, gå på dom barnpassen dom vill, kanske simkurs men dom pratar mest om hur mycket dom ska bada. Mannen ska få cykla på riktigt. Jag med. Och jag ska få hålla en föreläsning. Det är triathlonläger också och dom kan ju försöka träna utan mig. Ni kan kalla mig er stalker. Längtar är en underdrift!

110415_uu

Minnen som dom här dyker upp i mitt huvud: Bergstur. Snudd på perfekt dag. Cap Fermentor. En fantastisk dag.

110417e

Den varma vinden på bara cykelben. Lukten av örter när man cyklar förbi fälten. 

110417m

Dom trånga gatorna. Det goda kaffet. 

110417o

Glädjen när man cyklat längre, hårdare, brantare eller vackrare än någonsin innan … 

110417r

Det som är så otroligt bra med CampMallorca är att det varje dag finns ett gäng turer att hänga med på, långt, kort, snabbt eller lite långsammare. Man väljer efter dagsformen. Ledarna har alltid varit bra och tagit mig till ett mysigt torg med gott kaffe. Stående kaffe på en bensinmack får jag nog av hemma i Sverige, låt mig njuta här! 

20110416_wb

Cap Fermentor. Åh. Benen både längtar och inte. 

20110421e

Och jag tänker. Är det tredje gången gillt och jag faktiskt får cykla Sa Calobra? 

 P1040936

Kommer det bli en bergstur igen? En sådan där man kommer att komma ihåg resten av livet? Hoppas det. Har du inget att göra i påsk. Ring och kolla om det finns en plats till. Jag lovar att det kommer bli bra!

Nå gillar du det här så gillar du nog också

Träna med Lantto – 30 minuter Tabata

30 minuter träning med mig på Spotify. Det är sex stycken Tabata. Det vill säga 8*20 sekunder hårt jobb med 10 sekunder vila mellan. Två övningar i varje tabata – varannan gång övning ett, varannan gång övning två.

Läs mer »

BÄSTA TIPSEN INFÖR IRONMAN KALMAR

Med nio dagar kvar till Ironman Kalmar börjar jag varje dag med att svara på frågor om allt och inget. Jag har kört 23 Ironmandistanser lite här och var i världen men när någon frågar så är Ironman Kalmar den tävling jag rekommenderar till alla om man ska köra en enda i livet. Det finns ingen annan tävling som har så fantastisk publik. Och att få cykla på Öland. Älskar!

Läs mer »

0 reaktioner på ”Mallorca till påsk!

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *