16 Comments

 1. Kicki Jacobsson
  10 January, 2014 @ 12:32

  Grattis och massa lycka till!!! Jag har inte läst den och är väl rädd att jag har svårt att få tag på den från mitt lille land. Kanske jag skulle maila dig och be så snällt… Bättre att besvära dig om första nr av ett nytt magasin än sista nr av ett utgående (som inte fanns i Hemavan/Tärnaby!). Ser fram mot att läsa den!

  Reply

  • Sofie
   10 January, 2014 @ 22:27

   Självklart skickar jag en tidning (eller två om jag hittar ett exemplar av sista Fitness) Skicka din adress till sofie@womenshealth.se så löser jag det. Glad helg på dig!

   Reply

 2. Träningsglädje
  10 January, 2014 @ 12:39

  när jag först hörde talas om förändringen var jag nog lite motståndare i tanken men nu är jag nyfiken. tänker att jag inte vill fastna i det-som-alltid-varit-träsket – change is the process of moving forward. dessutom kan jag faktiskt behöva lite mer smycken i mitt liv (säger jag som jobbat med kommunikationsfrågor för just smyckesbranschen, mycket ironiskt!!). det här ska bli skoj!

  när jag analyserar mitt läsande och vad jag faktiskt tar med mig till verkligheten så är det enstaka träningsövningar, shoppingtips och mat. jag behöver inte ha hela cirklar och hela program för jag plockar ändå bara godbitarna: som frivändningar med medicinboll och stjärnan med press från olika träningsdelar i sista FL. matsidorna i WH är snygga men sid 94 var lite svår tyckte jag, den kändes liksom lite svår och kantig och jag kunde inte ta till mig innehållet (till skillnad fr sid 85-90 som jag tycker är riktigt bra).

  jag tycker det ska bli skoj med modet för jag är inte tillräckligt intresserad att regelbundet köpa en modetidning, men ändå så pass nyfiken att jag vill ha lite koll. vill ha mixen av “riktiga” sportvarumärken med hightechmaterial och design för prestation – och andra plagg som inte är så högteknologiska utan mer snygga.

  Reply

  • Sofie
   10 January, 2014 @ 22:28

   Bra människor ger bra feedback. Konkret och med mycket tankar som föder nya tankar i mitt huvud … STORT TACK!

   Reply

 3. Women´s Health till Sverige – Trend o Träning
  10 January, 2014 @ 13:08

  […] Vill du veta mer om tidningen och arbetet bakom den, läs här. […]

  Reply

 4. Helena
  10 January, 2014 @ 13:20

  Fick den i lådan igår och bläddrade lite snabbt igenom den (ska läsa under helgfrukosten). Min spontana tanke är att det är mer en renodlad träningstidning jag är intresserad av men sen vet jag att jag behöver så mycket mer än träning. Jag har tex ingen vidare koll på mode och inredning – så tidningen kanske kan föra med sig något gott :-). Kanske återkommer jag med fler kommentarer framöver men jag är oftast den som inte tycker så mycket….
  Tack för ännu ett bra inlägg; bra presentation av den nya tidningen, redaktionen mm. Låter verkligen som om du gillar ditt jobb :-)!
  /Helena V

  Reply

  • Sofie
   10 January, 2014 @ 22:29

   Kommer du på något så säg till. Och ja, jag gillar mitt jobb 🙂
   Hörs och ses snart. Trevlig helg!

   Reply

 5. EM
  10 January, 2014 @ 15:02

  Stort Grattis!! Får ta och läsa och återkomma med kommentarer – nu glad för din skull 🙂

  Reply

  • Sofie
   10 January, 2014 @ 22:30

   Tack, tack! Och en helgkram till dig.

   Reply

 6. Bli ditt bästa jag! « Health by Helena
  10 January, 2014 @ 16:19

  […] är självklart otroligt välgjord, det märks att det ligger mycket och proffsigt jobb bakom och Sofie har gjort ett helt outstanding jobb att klippa och klistra ihop en slutprodukt som är riktigt […]

  Reply

 7. Helena
  10 January, 2014 @ 18:30

  Jag har sammanfattat på bloggen, men måste säga igen att du (och hela teamet såklart) har gjort en galet snygg tidning! Tummen upp!

  Reply

  • Sofie
   10 January, 2014 @ 22:32

   Helena, tusen tack! Betyder mycket att få en tumme upp av dig. Du hänger ju med oss på konferensresor till New York så man kan ju säga att du gjort den med oss … 

   Reply

 8. Åsa
  10 January, 2014 @ 20:20

  Tack för ett trevligt mingel.

  Jag har inte hunnit läsa tidningen. Bläddrade lite snabbt igår när jag kom hem. Ska bli kul och spännande att följa er nya resa. Hoppas på att fortfarande då och då kunna få se lite svenska träningsprofiler i tidningen.

  Reply

  • Sofie
   10 January, 2014 @ 22:35

   Tack själv. Fina ni är på bilden. Och i verkligheten såklart.
   var lugn, det kommer mer svenska profiler. Men vi ville vara övertydliga med att det skett en förändring i första numret … Det är nu det verkliga arbetet börjar. Att landa tidning efter tidning i samma anda fast med ännu mer svenskt material.

   Reply

 9. Women’s Health – Åsas Träning
  10 January, 2014 @ 20:29

  […] Men inte minst den härliga redaktionen som kommer ligga bakom innehållet av den nya tidningen. Sofie har skrivit och berättat om  hennes tankar kring tidningen. Jag kommer packa ner tidningen på […]

  Reply

 10. jenny
  13 January, 2014 @ 10:20

  Jag har läst. Tyckte att tidiningen överlag var snygg och fräsch.

  Lite feedback.

  – Drew Barrymore känns inte så intressant för mig, hade hellre sett en idrottskvinna eller någon hälso/träningsprofil från Sverige/Skandinavien. Drew för mig representerar inte hälsa och träning utan snarare glamour. Vill jag läsa om “kändisar” finns det massor med andra tidningar jag kan köpa.

  Hudreportaget var bra med handfasta tips och inte “köp den är krämen så blir du lycklig”tipsen.

  Smycken och mode, nja, gärna lite sportigare mode, men det är ju en smaksak, jag är ingen smyckesperson.

  Reportaget om armbanden var bra, jag har funderat på att köpa och nu fick jag lite mer input.

  En sak jag verkligen gillade med Fitness var månadens träningspass, brukade riva ut och ta med till gymmet. Det var också kul att det var en profil/presentation på de som hade satt ihop passet. Jag tyckte tyävrr inte att träningspasset och marathontipset alls höll samma höga intressefaktor.

  Mitt bästa jag med Erika Rosenbaum var roligt och inspirerande, det är precis sånt här jag är ute efter, tips och stories från verkligheten.

  Recept är alltid kul, däremot reportaget om smart mat hade kunnat vara så mycket bättre. Där ingick inga recept och jag får nog ändå lov att säga att den dagen som tilltalade mig mest var Jennie Benjamins. De andra kändes lite krystade och jag börjar tröttna lite på tips om Kokos på längden och tvären, Chiagröt och Proteinbollar med dadlar osv. Sådana recept funkar aldrig i min vardag som ska förse kräsna småbarn med mat också.

  Sextipsen hade jag kunnat vara utan, jag hade mycket hellre sett att man lade de sidorna på träningstips.

  Sedan undrar jag var teasern om vad som nästa nummer ska innehålla finns 😉

  Jag har tecknat prenumeration så jag kommer utvärdera mer efterhand.

  Jenny 🙂

  Reply

Leave a Reply

Your email address will not be published.