Sök
Stäng denna sökruta.

SNÖLÖPNING – ÄNTLIGEN!

140111_saraj0019

Om vänner bjuder ut en på “löptur, renovering och bastu” då kan man vara säker på att Lanttosisters kommer. Addera snö och lite hav så är lyckan total.

Känslan av krispig luft rakt ner i lungorna. Snö som knarrar. Och tillfredsställelsen av att dra ner en riktigt stor bit tapet från väggen. Känslor vi gillar! Lite god mat och en varm bastu med havsutsikt på det. Vi har inget att klaga på idag.

Nå gillar du det här så gillar du nog också

Träna med Lantto – 30 minuter Tabata

30 minuter träning med mig på Spotify. Det är sex stycken Tabata. Det vill säga 8*20 sekunder hårt jobb med 10 sekunder vila mellan. Två övningar i varje tabata – varannan gång övning ett, varannan gång övning två.

Läs mer »

BÄSTA TIPSEN INFÖR IRONMAN KALMAR

Med nio dagar kvar till Ironman Kalmar börjar jag varje dag med att svara på frågor om allt och inget. Jag har kört 23 Ironmandistanser lite här och var i världen men när någon frågar så är Ironman Kalmar den tävling jag rekommenderar till alla om man ska köra en enda i livet. Det finns ingen annan tävling som har så fantastisk publik. Och att få cykla på Öland. Älskar!

Läs mer »

0 reaktioner på ”SNÖLÖPNING – ÄNTLIGEN!

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *