Sök
Stäng denna sökruta.

Yogaövning

140123_annayoga0003

Lycka kan vara att få börja morgonen med en timme yoga. En timme lyx. En timme där Anna guidar mig, bara mig genom hela kroppen. En av dom övningarna som var riktigt bra var den här. Stående T med knäböj. 

140123_annayoga0007

Varenda liten muskel i fotleden och knäet fick jobba. Men även benen, höften, magen, ryggen …

Ställ dig stadigt på ena foten, hitta något att fokusera blicken på rakt ner i mattan. Lyft bakre benet uppåt, uppåt, uppåt, samtidigt som du har en stark mage, rak rygg och har armarna rakt ut åt sidorna. Andas in och kom ner, böj på knäet. Andas ut och kom upp. Tänk att du är stark i benet, stark i rumpan, stark i magen. Långa djupa andetag, in och ut genom näsan. Låt oss säga en 15 gånger på varje sida. Gärna mer än en gång per sida. Hela min kropp skakade på slutet. Känner man inget, ja men lyft benet högre och gå djupare i knäböjen.

Härlig start på dagen. Och så nyttigt att få alla ställningar korrigerade, det är så lätt när man själv är yogaledare att bara köra på som man brukar. Men att ha en Anna som påminner, petar och drar lite där hon ser att jag kan lite mer, lite djupare eller i en annan vinkel. Som sagt var. Lyx! Anna, tusen tack.

Efter att Anna berättade om sin resa till Indien i mars så jag vill bara boka av allt och följa med henne.

Nå gillar du det här så gillar du nog också

Träna med Lantto – 30 minuter Tabata

30 minuter träning med mig på Spotify. Det är sex stycken Tabata. Det vill säga 8*20 sekunder hårt jobb med 10 sekunder vila mellan. Två övningar i varje tabata – varannan gång övning ett, varannan gång övning två.

Läs mer »

BÄSTA TIPSEN INFÖR IRONMAN KALMAR

Med nio dagar kvar till Ironman Kalmar börjar jag varje dag med att svara på frågor om allt och inget. Jag har kört 23 Ironmandistanser lite här och var i världen men när någon frågar så är Ironman Kalmar den tävling jag rekommenderar till alla om man ska köra en enda i livet. Det finns ingen annan tävling som har så fantastisk publik. Och att få cykla på Öland. Älskar!

Läs mer »

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *