Sök
Stäng denna sökruta.

Anmäl dig nu! Workout Åre

WorkoutAre_1205647

Nu har bokningen till Workout Åre öppnat. 23–25 maj. Enligt mig det bästa, härligaste och mysigaste konventet i Sverige.

Jag älskar, älskar, älskar Workout Åre! Miljön där du vaknar upp med antingen utsikt mot Åresjön, eller Åreskutan. Vilket som gör mig lycklig. Att tassa till frukosten och prata med bra människor eftersom alla bor på samma ställe.

Sedan frossa i klasser som några av Sveriges bästa instruktörer håller. Cykel inomhus eller utomhus. Yoga. Styrketräning. Löpning. TRX. Allt. Allt. Allt du kan tänka dig. I år finns det till och med simning på schemat. Vill man så kan man gå på föreläsningar hela helgen. Eller bara åka vattenrutchkana hela helgen. Du väljer!

Det pågår saker i fem salar inomhus samtidigt som det är tre olika aktiviteter utomhus.

0437_36663

Stort i år är att jag ska få föreläsa. 08:00 på lördag ska jag berätta hur jag får 25 timmar varje dygn. Eller hur jag lyckas hitta tid till det jag vill med heltidsjobb, två barn och några Ironman i kalendern varje år. Mitt mål är att du som kommer ska gå ut från rummet med 1000 bubblande idéer och några handfasta tips om hur du hittar tid till det du vill. Ja, jag tänkte berätta hur du fixar en Ironman redan i år också om det är det du är intresserad av.

Helt ok att komma på min föreläsning direkt från sängen med en kaffekopp i handen.

Åh vad jag längtar upp! In och boka nu så vi får hänga hela helgen den 23–25 maj. 

Nå gillar du det här så gillar du nog också

0 reaktioner på ”Anmäl dig nu! Workout Åre

  1. Hej,
    Tack för en inspirerande och mysig blogg. Kan det vara så att man kan få några tips via här om man inte har möjlighet att ta sig till Åre. Fortsätt inspirera och kämpa, du är grym.
    Kram Marie i Göteborg

  2. Vil, vill, vill, men vill så mycket och Utö swimrun är helgen efter. Fast nog gick jag in på kalendern och började att pussla innan jag stoppade mig själv….;-))

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *