Sök
Stäng denna sökruta.

Långpass blev långpromenad

140119_lervikrun0030

Dagens långpass utvecklades snarare till en långpromenad. Inget driv trots en ny runda. Jag hann fundera över allt och inget. Vad är min drivkraft? Vad gör att jag går igång på ett mål? Var är min motivation? Varför är den inte just här? Just nu? Just idag? 

140119_lervikrun0024

Det är som det står på skyltarna som cirkulerar på nätet “Breathe. Its just a bad day. Not a bad life”. Just så. Imorgon är en annan dag.

Nå gillar du det här så gillar du nog också

Träna med Lantto – 30 minuter Tabata

30 minuter träning med mig på Spotify. Det är sex stycken Tabata. Det vill säga 8*20 sekunder hårt jobb med 10 sekunder vila mellan. Två övningar i varje tabata – varannan gång övning ett, varannan gång övning två.

Läs mer »

BÄSTA TIPSEN INFÖR IRONMAN KALMAR

Med nio dagar kvar till Ironman Kalmar börjar jag varje dag med att svara på frågor om allt och inget. Jag har kört 23 Ironmandistanser lite här och var i världen men när någon frågar så är Ironman Kalmar den tävling jag rekommenderar till alla om man ska köra en enda i livet. Det finns ingen annan tävling som har så fantastisk publik. Och att få cykla på Öland. Älskar!

Läs mer »

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *