Sök
Stäng denna sökruta.

Intensivt helkroppspass

140117_magnus0110

Det var längesedan men plötsligt händer det. Lisa, Anders och jag tränar ihop med Magnus. Jag lockade med dom med frasen “vi har mest kört rörlighet dom sista gångerna…”. Igår var det INTE rörlighet … 

140117_magnus0096

Eller ja, vi började med rörlighet. Sedan rev vi av fem varv där en gjorde 6 benböj, en gjorde djupa upphopp så länge person ett gjorde benböj och den tredje vilade.

Efter det gick vi direkt på det du ser överst. Fem varv av fyra chins, stående rodd så länge person ett gjorde chics och en vilade.

140117_magnus0008

Avslutade med tre varv – en minut per övning av:
Gående utfall med sidovrid med 5–15 kg vikt skiva.

140117_magnus0018

Armhävningar med sidovridning mellan varje.

140117_magnus0057

Kettlebellssvingar. 

140117_magnus0116

Fällknivar.

Idag. Träningsvärk. Tack.

Nå gillar du det här så gillar du nog också

Träna med Lantto – 30 minuter Tabata

30 minuter träning med mig på Spotify. Det är sex stycken Tabata. Det vill säga 8*20 sekunder hårt jobb med 10 sekunder vila mellan. Två övningar i varje tabata – varannan gång övning ett, varannan gång övning två.

Läs mer »

BÄSTA TIPSEN INFÖR IRONMAN KALMAR

Med nio dagar kvar till Ironman Kalmar börjar jag varje dag med att svara på frågor om allt och inget. Jag har kört 23 Ironmandistanser lite här och var i världen men när någon frågar så är Ironman Kalmar den tävling jag rekommenderar till alla om man ska köra en enda i livet. Det finns ingen annan tävling som har så fantastisk publik. Och att få cykla på Öland. Älskar!

Läs mer »

0 reaktioner på ”Intensivt helkroppspass

    1. oh, yes. Roligt pass, trots chinsen 🙂
      (Och jag tar för givet att du förstår att vi gjorde chins MED gummiband, jag kan trots allt bara göra EN utan hjälp… En som jag är stolt över men trots allt en. Inte fyra…)

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *