Sök
Stäng denna sökruta.

D-vitamin!

140116_lopning0009

I jakten på motivationen så ser jag till att prioritera mina löppass. Ute. När det är ljust.

140116_lopning0053

Jonas på jobbet sa häromdagen att man är ingen riktig löpare om man längtar efter snö. Jag svarade att då kommer jag ALDRIG bli någon riktig löpare. 

140116_lopning0134

Gillar citatet jag såg på Runners World häromdagen. “I often hear someone say “Im not a real runner.” We are all runners, some just run faster than others. I never met a fake runner”

Snabb kan ingen beskylla mig för att vara men för mig är det är seger att se fram emot och kunna och springa 20 km för att det är härligt.

Nå gillar du det här så gillar du nog också

Träna med Lantto – 30 minuter Tabata

30 minuter träning med mig på Spotify. Det är sex stycken Tabata. Det vill säga 8*20 sekunder hårt jobb med 10 sekunder vila mellan. Två övningar i varje tabata – varannan gång övning ett, varannan gång övning två.

Läs mer »

BÄSTA TIPSEN INFÖR IRONMAN KALMAR

Med nio dagar kvar till Ironman Kalmar börjar jag varje dag med att svara på frågor om allt och inget. Jag har kört 23 Ironmandistanser lite här och var i världen men när någon frågar så är Ironman Kalmar den tävling jag rekommenderar till alla om man ska köra en enda i livet. Det finns ingen annan tävling som har så fantastisk publik. Och att få cykla på Öland. Älskar!

Läs mer »

0 reaktioner på ”D-vitamin!

 1. Springa ÄR faktiskt underbart! (har jag kommit på) Jag springer i dagsljus på helgen, men i veckorna blir det i mörkret. Funkar rätt bra det med, lite mysigt. Annars överkonsumerar jag d-vitamin i tablettform för att få ordning i kroppen/humör/pigghet!

 2. Hej, men din knas….du sprang 20 km…det ar ju langt….spelar val ingen roll hur fort det gick….I Sverige ska allt vara sa markvardigt och riktiga lopare gor si eller sa…men sa dumt….det ar val bara och springa sa gott man kan… kram 🙂

  1. Precis. Jag håller med om att 20 km är långt, och det är det jag säger – att jag är stolt och glad 🙂
   Kram tillbaka.

  1. Jag försöker springa naken en timme om dagen, och tycker det hjälper. Låg intensitet eller inte 😉
   Skämt och sido. Försökte ta mig igenom forskningsrapporten (tack för den) men kan inte säga att jag blev så mycket klokare i när solen är så pass högt uppe så att man kan tillgodose sig den.
   Jag är rätt omotiverad till både träning och annat just nu och försöker boosta allt jag kan. Mat, träning, sömn, jobb, socialt osv. Köpte en burk D-vitamin i veckan och testar, det är väl inte för inte som självmordsstatistiken är högst i norrland just under midvintern. Där har vi ju ingen sol överhuvudtaget. Är otroligt mycket piggare om jag tar mig ut mitt på dagen en vända. Solen eller bara lite extra syre, det spelar faktiskt ingen roll. Funkar det för att jag ska må bättre så är det vägen att gå. Så tänker jag.

  1. Skönt att höra eftersom du kommer upp när man googlar “löpare”.
   Så, då säger vi så. Du är en löpare. Jag är löpare. Rör man sig framåt är man en löpare. Punkt.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *